Ο καλός Μιραλάς, ο κακός Ενροτό!

Το σίριαλ «Μιραλάς» είχε θετική κατάληξη για τον Ολυμπιακό, αφού τα βρήκε αμέσως με τον Μαρινάκη, μακριά από τον... Κριστόφ Ενροτό! Το gazzetta.gr θυμίζει τα λεγόμενα του Βέλγου αλλά και αυτά του «σκληρού» μάνατζέρ του, που πήγε να χαλάσει την δουλειά! Πέρασαν αρκετοί μήνες από την πρεμιέρα του... σίριαλ «Κέβιν Μιραλάς» στην... τηλεόραση του ελληνικού ποδοσφαίρου, μια υπόθεση που η αρχή της χρονολογείται κάπου στα μέσα του Οκτώβρη και το
οριστικό τέλος της ήρθε στα μέσα του Μαΐου, δηλαδή περίπου οκτώ μήνες μετά!

Τελικά, ο κακός «δράκος» (Κριστόφ Ενροτό) νικήθηκε και ο «πρίγκιπας» Κέβιν Μιραλάς έμεινε στο λιμάνι της καρδιάς του (Ολυμπιακός), όπου λατρεύεται από τη συντριπτική πλειονότητα των φίλων του συλλόγου, όχι άδικα, καθώς ο Βέλγος έδειξε πως έχει το ταλέντο, την ηλικία, την κλάση και την αγάπη προς τον σύλλογο για να γίνει ο επόμενος ηγέτης των «ερυθρόλευκων».

Ο «σκληρός» Ελβετός μάνατζερ...

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που στη ζωή του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό, τα πάντα έγιναν πιο δύσκολα.
Ο Ελβετός ατζέντης, έχοντας τη φήμη του πολύ σκληρού διαπραγματευτή έφτασε στα όρια τους πολλές φορές τους ανθρώπους των Πειραιωτών, αφού τη μία εμφανιζόταν να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Μιραλάς στο λιμάνι και την άλλη «μπέρδευε» τα πράγματα με δηλώσεις του, είτε στον βελγικό είτε στον ελληνικό Τύπο, όπου φαινόταν πόσο «ψυχρός» επαγγελματίας είναι, χωρίς να λογαριάζει τη δεδομένη επιθυμία του 23χρονου επιθετικού, η οποία ήταν μία και μοναδική.

Να μείνει στον Ολυμπιακό, όπου οι φίλοι της ομάδας τον λατρεύουν, ενώ και ο ίδιος ο Μιραλάς αναγνώριζε πως οι Πειραιώτες έδωσαν άλλη τροχιά στην καριέρα του, που η αλήθεια είναι ότι βρισκόταν σε πτώση μέχρι να πιάσει λιμάνι.

Ο Ενροτό λοιπόν πάντα εμφανιζόταν αρκετά «διπλωμάτης», λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της παραμονής του Βέλγου, όμως οι άνθρωποι των Πειραιωτών εμφανίζονταν σίγουροι πως ο Ελβετός «ψάχνεται» για κάτι άλλο και έπαιζε παιχνίδια την πλάτη των «ερυθρόλευκων».

«Προτεραιότητά μας είναι ο Ολυμπιακός. Δεν βάζουμε άλλες ομάδες στο παιχνίδι. Δεν το θέλουμε, ούτε ο Κέβιν ούτε εγώ. Αυτό είναι δεδομένο για μας. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω αν είμαστε κοντά ή όχι, είναι καλύτερο για όλους μας να μη δημοσιοποιηθεί κάτι πριν από τη συνάντηση», είχε τονίσει ο Ενροτό στα μέσα του Μαρτίου στον βελγικό Τύπο, όπως φάνηκε όμως στην τελευταία του συνάντηση με τους διοικούντες του Ολυμπιακού είχε εντελώς διαφορετική... διάθεση!

«Δεν είχαμε να φάμε...»

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις Ολυμπιακού-Ενροτό ή ακόμα και σε αυτές του Ολυμπιακού με τον Μιραλάς ήταν οι παράλογες απαιτήσεις που είχε ο Ελβετός στην προ λίγων ημερών συνάντησή του με τους «ερυθρόλευκους» διοικούντες.

Ήθελε ο πελάτης του να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτ
Keywords
Τυχαία Θέματα