Με Φερνάντεθ στη Λιθουανία

Την πρόθεσή του να ενισχύσει την εθνική Ισπανίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας γνωστοποίησε ο Ρούντι Φερνάντεθ, με τον 26χρονο σούτινγκ γκαρντ των Μπλέιζερς να αναφέρεται και στην φετινή πορεία της ομάδας του Πόρτλαντ στο ΝΒΑ.
  Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ μιλώντας αρχικά για την παρουσία του στα παρκέ της βαλτικής χώρας, με την φανέλα των «φούριας ρόχας», τόνισε: «Ναι, θα είμαι εκεί. Είναι πολύ σημαντικό για μας
να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και θα είμαι στη διάθεση της εθνικής ομάδας».

Αναφερόμενος στην φετινή πορεία των Μπλέιζερς στο ΝΒΑ, ο Φερνάντεθ (8.6π., 2,.5ασ. και 2.2ρ. κατά μέσο όρο), σχολίασε: «Είμαι λίγο απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν, γιατί αποκλειστήκαμε για τρίτη συνεχή χρονιά στον πρώτο γύρο των playoffs. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία μου στην κανονική περίοδο, αλλά λίγο στενοχωρημένος με το ρόλο μου στην ομάδα στα playoffs, γιατί δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής κι έπαιζα χωρίς αυτοπεποίθηση».

Υπενθυμίζεται ότι η Ισπανία θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Δ' ομίλου του Ευρωμπάσκετ τις Τουρκία, Λιθουανία, Μ. Βρετανία, Πολωνία και την 2η ομάδα των προκριματικών.


 
Keywords
Τυχαία Θέματα