Μέσι και Ινιέστα η Σίτι

Δυναμικά είναι αποφασισμένη να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, με τα ονόματα των Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα να φιγουράρουν ψηλά στη λίστα της. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πριν από μερικές μέρες ότι αν η Σίτι θέλει να καθιερωθεί στην ελίτ της Ευρώπης θα πρέπει να δαπανηθούν μεγάλα ποσά για μεταγραφές. Η ομάδα του Μάντσεστερ θέλει να «αρπάξει» τα δύο μεγάλα αστέρια της Μπαρτσελόνα, Μέσι και Ινιέστα.

Ωστόσο, επειδή οι περιπτώσεις
τους μόνο εύκολες δεν είναι, ίσως στραφούν σε ρεαλιστικότερες λύσεις, όπως αυτή του Κακά, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Εκτός από τον Βραζιλιάνο μέσο, στα υπόψη υπάρχει και ο άσος της Ίντερ, Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Παράλληλα, οι «πολίτες» ψάχνουν και τον αντικαταστάτη του Κάρλος Τέβες, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Το όνομα που ακούγεται για τη θέση του Αργεντινού άσου είναι αυτό του Άλεξ Σάντσες της Ουντινέζε. Για την άμυνα εξετάζονται οι περιπτώσεις των Γκάρι Κάχιλ της Μπόλτον και του Λέιγκτον Μπέινς της Έβερτον.
Keywords
Τυχαία Θέματα