Ο Φρανκ Κλόπας Κοιμάται Και Η Τύχη Του Δουλεύει

Το είχα πάει αλλιώς το θέμα. Το είχα δει διαφορετικά. Είχα στείλει τον Ιάσωνα τον Χαλέτο μετά απο μακρά απουσία να κάνει ρεπορτάζ, να μιλήσει με τον τεχνική διευθυντή της Σικάγο Φάγιαρ, να μιλήσει σε εμάς, τον λαό του, για την πορεία του και την ιστορία που έγραψε στο παγκόσμιο φουτμπόλ, αλλά κάτι λίγο η καθυστέρηση του Ιάσωνα (ενδέχεται να είναι σε ενδιαφέρουσα), κάτι λίγο η δική μας ανυπομονησία, διατί αρκετά είχαμε καθυστερήσει το θέμα, τελικά ακολουθήσαμε άλλη οδό και πραγματικά χαιρόμεθα δια ετούτο.Δγιότι εν αναμονή του ρεπορτάζ μπήκαμε στο γκρούπ που έχει στηθεί στο φέηζμπουκ προς τιμήν του
Φράνκ του Κλόππα (https://www.facebook.com/group.php?gid=87044589005) και η συγκίνηση που μας συνεπήρε λόγω των πραγμάτων που βρήκαμε εκεί δεν είχε όμοια. Καταρχήν δεν υπάρχει ένας τύπος ανθρώπου που λατρεύει τον Φρανκ. Έλληνες και ξένοι, επαγγελματίες και ερασιτέχναι, απλοί θαυμαστές μας και συμμαθητάς, όλοι τόνε πάνε.
Έχουμε ασούμε δύο περιπτώσεις ανθρώπων με ψεύτικη ταυτότητα. Μια τύπισσα που τήνε λένε Έλενα Μπικάκη ξηγιέται το εξής κομέντιο: «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΩΤΗ. ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΤΣΟΥΜΠΑΣ. ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ». Μιλάμε για μπέρδεμα μεγατόνων. Στου Φρανκ ήρθε η Έλενα, Χρήστο τήνε λένε τελικά, τον Φώτη ψάχνει. Ούτε στην Βίκυ την Χατζηβασιλείου δηλαδής.
Μετά πας παρακάτω και είναι η Ντιάννα Ελίζαμπεθ Ζίβκοβιτς που του λέει: «έλα κιντ (το παρατσούκλι του) εγώ είμαι, ο Τζο. Άκουσα ότι είσαι στο Φοίνιξ. Πάρε με στο τάδε τηλέφωνο. Θα ήθελα να γνωρίσεις τον Λούκα και ίσως να δεις τα παιδιά να προπονούνται». Νέο μπέρδεμα δηλαδής. Η Ντιάννα ψάχνει τον Φρανκ, για να του γνωρίσει τον Λουκά (Βύντρα;), αλλά τελικά δεν την λένε Ντιάννα γιατί την/τον λένε Τζο. Άρχισα να πιστεύω ότι ήμασταν σε φόρουμ που έτρεχε η Κουμαριανού δηλαδής.
Μετά σκάει η Σάντι Μπερκ και του λέει ορθά κοφτά αν την θυμάται που έπαιζαν μαζί με την Σίντι Στάνλεη τέννις στο λύκειο. Τώρα τι σόι τέννις παίζεις με δύο κοπέλες κι εσύ μόνος σου Φρανκ, μόνο εσύ τα ξέρεις. Πάντως εμείς επικροτούμε.
Και μένει ο καλύτερος, ο Ερκ ο Τόρος (όχι δεν έχω ιδέα), που δηλώνει πρώην κόουτς της Ανκαραγκουτσού, πρώην γενικός γραμματέας της ένωσης ποδοσφαιριστών Τουρκίας και νυν Ατζέντης, που του τα ρίχνει για μπίζνα και του αφήνει τηλέφωνο και ημέλια. Πες μου τι ψάχνει, το έχει το γκρούπ του Φράνκι σα να λέμε.
Οι λοιποί προσπαθούν αλλά δεν φτάνουν τα προαναφερθέντα ύψη. Ένας του λέει να γυρίσει στην ΑΕΚ και μετά διαφημίζει την Γκρηκ Νάητ στο Βεράντα Ρεστοράντ με τον Ντι Τζέη Γιάννη (όχι εντάξει κι αυτός καλός είναι διατί εκφράζει θαυμασμό, αλλά καπάκια ξηγιέται και πρόμο δικό του για να επωφεληθεί των χιλιάδων φίλων του Φράνκι), ενώ ένας οπαδός του Ολυμπιακού του ζητάει να φέρει την ομάδα του Πειραιά στο Σικάγο δια να παίξουν φιλικό με την Σοκάγο Φάγιαρ. Θα πέφτανε τα τσιμέντα, το πιστεύω αυτό.
Α ναι και η φωτογραφία δεν είναι φωτομοντάζ. Αυτός είναι ο πρώην πρόεδρας Βασίλης Κλίντον που του σφίγγει το χέρι, τότενες που ο Φράνκις είχε μαλλί κουρτίνα με μπούκλα. Και με αυτόγραφο του Βασί
Keywords
Τυχαία Θέματα