«Είμαι στη διάθεση του Πηλαδάκη»

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης αποκάλυψε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, ότι βρίσκεται στη διάθεση του Κώστα Πηλαδάκη, ώστε να αναλάβει οποιοδήποτε πόστο στους «βυσσινί», ενώ αναφέρθηκε και στις αδειοδοτήσεις.
Αναλυτικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου του κάμπου μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM Λάρισας 90,1:

Για το αν θέλει να είναι μέλος της ΑΕΛ: «Έχω θέσει τον εαυτό μου στην διάθεση του Κώστα Πηλαδάκη κατά το παρελθόν μια φόρα το περασμένο καλοκαίρι
και δεύτερη και τελευταία τον περασμένο Γενάρη χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άμεσο ενδιαφέρον από πλευράς του».

Για τον ποιόν θεωρεί MVP της φετινής ΑΕΛ: «Φέτος κατά γενική ομολογία καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ ήταν ο Ρομέου που άλλωστε φάνηκε το κενό του στα παιχνίδια που έλειψε ενώ θεωρώ πως τον ακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας ο οποίος έδωσε και την ψυχή του γι αυτήν την ομάδα και νομίζω πως άδικα αποτελούσε το κόκκινο πανί για μερίδα οπαδών για ένα διάστημα».

Για την επίθεσης των ίδιων των οπαδών της ομάδας στο λεωφορείο κατά την επιστροφή από την Αθηνά, έπειτα από την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 3-0: «Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ακούς τέτοιες συμπεριφορές στην υποψήφια ομάδα για μεταγραφή σου τότε λογικό είναι να αποφεύγεις ακόμη και την επαφή με ανθρώπους που την εκπροσωπούν, πόσο μάλλον την πιθανή συνεργασία μαζί τους».

Για την ανάμειξη των φιλάθλων της ομάδας στο θέμα του προπονητή: «Οι φίλαθλοι καλό είναι να εκφράζουν την άποψη τους για τις αποφάσεις της διοίκησης αλλά ποτέ να μην λειτουργούν ενεργά. Η αντιμετώπιση τους προς το πρόσωπο του κ. Δερμιτζάκη δεν ήταν σωστή καθώς με αυτήν τους την πράξη έμμεσα άφησαν την ομάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προπονητή, ένα διάστημα το οποίο από ό,τι φάνηκε στην πορεία ήταν και καθοριστικό για την πορεία της ομάδας».

Για το περίφημο θέμα των αδειοδοτήσεων: «Στην χώρα στην οποία ζούμε σπάνια γίνεται κάποια τρανταχτή αλλαγή. Παρόμοιες περιπτώσεις είχαμε και στο παρελθόν, αλλά τότε έστω και την ύστατη στιγμή οι τότε ομάδες τη γλύτωσαν. Φέτος με τα νέα δεδομένα της ΟΥΕΦΑ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά αλλά δυστυχώς και πάλι δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, πράγμα το οποίο σημαίνει πως Πανιώνιος και Ηρακλής θα είναι και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ».

Για το ενδεχόμενο αντικατάστασης των ομάδων που δεν έχουν πάρει ακόμη την σχετική άδεια από ομάδες της Football League: «Το θέμα το έχω ψάξει και βρήκα σε μια παράγραφο των κανονισμών της ΕΠΟ πως σε περίπτωση πτώσης, λόγω χρεών, ομάδας από την Σούπερ Λιγκ τότε καλείται να την αντικαταστήσει η αμέσως επόμενη από αυτήν που αγωνιζόταν την ίδια χρονιά στην Σούπερ Λιγκ, που στην περίπτωση μας είναι η Τρίπολη και η ΑΕΛ».
Keywords
Τυχαία Θέματα