Συνέχεια στα ελληνικά cashes

Ο Μίλτος Κυριακίδης επέστρεψε στις online επιτυχίες παίρνοντας $12.495 στο $109 Rebuy της Pokerstars. Στο τουρνουά πήραν μέρος 264 παίκτες με τον Κύπριο παίκτη να φτάνει μέχρι το Heads Up.
Εκεί δυστυχώς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του “dingeling” και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.



Ο Ήλιος “ILIOS72” Καματάκης εχθές το βράδυ στο $109 Rebuy Turbo κατάφερε να φτάσει στο τελικό τραπέζι. Εκεί στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού όταν έμειναν τρεις παίκτες στο τραπέζι
είχε το chiplead. Εκείνη τη στιγμή είχε τις διπλάσιες μάρκες από το δεύτερο, αλλά η τύχη του γύρησε την πλάτη σε συνεχόμενα all in με τον shortstack του τραπεζιού και τελικά αποκλείστηκε στην 3η θέση η οποία του χάρισε $6.798.

Τέλος ο Γιώργος “gkap13” Καπάλας κέρδισε τη συμμετοχή του για το Main Event του EPT του San Remo το οποίο αρχίζει αύριο. Ο Έλληνας Challenger της Pokerstars έπαιξε satellite με buy in $32 με rebuy. Στο τουρνουά πήραν μέρος 87 παίκτες και ο Γιώργος βγήκε μέσα στις δύο πρώτες θέσεις που εξασφάλιζαν το buy in του Main Event. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολύ κοντά έφτασε και ο Αλέξης “J0hnny_Dr@m@” Ζερβός αλλά δυστυχώς αποκλείστηκε στην 5η θέση.

GG, guys

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα