Ντέμης, Μπασινάς, Νικοπολίδης μαζί!

Γεια σας κορίτσια!!! Ατελείωτο μοιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο. Αφού σκέφτομαι να μην παίρνω ποτέ ρεπό, για να μπορούμε να κάνουμε παρέα! Δε γίνεται έτσι η δουλειά, πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να τα λέμε για να μην χάνουμε και τον ειρμό μας. Να, για παράδειγμα, τώρα το έχασα λίγο με τα ονόματα και τους σατανάδες. Ποια είναι η Μαρία, τι έχει πέντε γράμματα και πού κολλάει ο εωσφόρος?? Η μόνη Μαρία που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι εκείνη από το «Νησί» που απόψε σου λέει έχει πολύ κλίμα και να δεις που θα ανοίξει πάλι η βρύση
κι άντε κλείσ’ την μετά. Α! Θυμήθηκα και την Μαρία με τα κίτρινα, που τον άντρα της τον αγαπά, τον γείτονα καλύτερα!Η Λόλα πάλι τούτη τη στιγμή δεν αγαπά κανέναν. Μόνο το κρεβάτι της μπορεί να αγαπήσει κι αυτό αν της κάνει τη χάρη να την καλοδεχτεί. Βλέπετε, είχε ορεξούλες χθες το βράδυ και το έριξε στα espressάκια. Τι το θέλει κι επιμένει σ’ αυτό το πράγμα, αφού βλέπει πως δεν της πάει; Ή που θα το χρυσοπληρώνει ή που θα το χιλιομετανιώνει μετά την 500η στροφή στο κρεβάτι. Σκέτο μαρτύριο κατάντησε κι ο ύπνος. Πάει, τις χάνουμε μια-μια τις απολαύσεις, στο τέλος μόνο με τον Λαζαράκο θα μείνω.

Διάσημη Ακτή!

Επειδή βλέπω πως έχει ανάψει η κουβέντα απ’ τη στιγμή που εμφανίστηκε η Δέσποινα στη Λόλα κι επειδή σε λίγο θα μαλλιοτραβηχτούν οι φιλενάδες μου στα σχόλια, λέω να το συνεχίσω και αυτή την εβδομάδα. Χάρη στην «Espresso» που κυκλοφορεί σήμερα και όπως σας περιέγραψα και πριν δεν τρέφω τα θετικότερα συναισθήματα αυτή τη στιγμή, μεταφερόμαστε στην «Ακτή Πειραιώς», όπου ο Γιάννης Ζουγανέλης και οι «Διαόλου Κάλτσες» διασκεδάζουν τον κόσμο, σαν την Λόλα καλή μου ώρα!

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, εκλεκτός κόσμος βρέθηκε στο μαγαζί και, μάλιστα, περισσότερα από ένα τραπέζια είχαν κάτι από ποδόσφαιρο. Ξεκινάμε με τους αγαπημένους μας φυσικά… Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή παρακολούθησαν την παράσταση, όπως είχαν κάνει και πέρυσι και όπως θα αντιληφθείτε από το φωτορεπορτάζ μας, γέλασαν με την ψυχή τους. Ειδικά, η Δέσποινα τόση χαρά πρέπει να έχει να κάνει από τότε που «περνούσε και μόνη της καλά». 

Την ίδια μέρα, στο ίδιο μαγαζί, αλλά σε διαφορετικό τραπέζι βρέθηκε ο Άγγελος Μπασινάς, που μετράει τις μέρες για να φύγει για Μύκονο και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο παλαίμαχος μέσος και ο σχεδόν παλαίμαχος γκολκίπερ πήραν τις συζύγους τους και διασκέδασαν, κάτι που φυσικά δεν κάνουν για πρώτη φορά, όμως ήταν μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός.

Πίσω στο… μήκος!

Δεύτερο επεισόδιο χθες του «Dancing with the stars» και ο αθλητισμός δέχτηκε το πρώτο πλήγμα. Οι εκπρόσωποι έμειναν δύο, αφού η Νίκη Ξάνθου αποχώρησε από τον διαγωνισμό πριν μάθει να χορεύει και το μόνο που μπορεί να κρατήσει ήταν το standing ovation της κριτικής επιτροπής. Επίσης, θα μπορούσε να πάρει για ενθύμιο την περούκα που φορούσε χθες η Ζέτα Μακρυπούλια, που χρειάζεται προσπάθεια για να την βγάλετε άσχημη βρε παιδιά. Και δεν το λέει ο Μιχάλης που είναι τρελό
Keywords
Τυχαία Θέματα