Σύνθημα νίκης από Πασκουάλ

Η Μπαρτσελόνα απώλεσε το πλεονέκτημα της έδρας στην προημιτελική σειράς της Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει πλέον ότι οι «μπλαουγκράνα» οφείλουν να φτάσουν σε... τουλάχιστον μία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «πράσινους», τόνισε: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω στα παιχνίδια στην Ελλάδα.
Αυτό που καταφέραμε πέρυσι απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη ή πριν δύο χρόνια με την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια, θα πρέπει να είναι το παράδειγμα για μας τώρα.

Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να πάρουμε μια νίκη για να επιστρέψουμε να παίξουμε πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά πάνω από όλα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το τρίτο ματς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν είμαστε πίσω στη σειρά, είμαστε στο 1-1. Θα πάμε στην Αθήνα για να παίξουμε σκληρά, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και μια διαφορετική κατάσταση.

Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά έχουμε καταφέρει να περάσουμε νικηφόρα από δύσκολες έδρες και να παίξουμε καλά μακριά από το γήπεδό μας.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε κερδίσει στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Κι εκείνοι δεν είχαν κερδίσει στη Βαρκελώνη και το έκαναν την περασμένη Πέμπτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα