Ο Βραζιλιάνος... Ρόμενταλ! (videos)

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Σάντος, Ζε Εντουάρντο. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον παίκτη που μπορεί να είναι «αλμυρός» οικονομικά, έχει όμως παρουσιάσει δείγματα εξαιρετικού ποδοσφαιριστή.Εξαιρετική περίπτωση για τον Ολυμπιακό αποτελεί ο άσος της Σάντος, Ζε Εντουάρντο, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες
πληροφορίες φαίνεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των ανθρώπων των Πειραιωτών.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές του βραζιλιάνικου συλλόγου και μπορεί άνετα να αποτελέσει μονάδα - κλάσης στην δεξιά πτέρυγα του Ολυμπιακού σε περίπτωση που το καλοκαίρι αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Ντένις Ρόμενταλ και οι ιθύνοντες των Πειραιωτών «ψαχτούν» για δεξί μεσοεπιθετικό.

Στα θετικά στοιχεία του Εντουάρντο Μπιστσόφε ντε Αλμέιδα (όπως είναι το πλήρες όνομα του) συμπεριλαμβάνεται η χρησιμοποίηση και των δύο ποδιών, ενώ ο 23χρονος άσος αγωνίζεται με εξαιρετική ευκολία τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και πίσω από τον σέντερ φορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος είναι τόσο... «σερβιτόρος» (5 ασίστ), όσο και σκόρερ (7 γκολ σε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα Παουλίστα).

Η τιμή του κυμαίνεται στα 3,5 εκ. ευρώ, το κόστος όμως μπορεί να μειωθεί αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν κίνηση για την απόκτηση του και συμπεριλάβουν τον Ντιόγκο ως έμψυχο αντάλλαγμα προς την Σάντος.

O 23χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τον περασμένο Ιανουαριο μια «ανάσα» από την μεταγραφή του στην Τζένοα, η μετακίνηση του όμως στην ιταλική ομάδα «ναυάγησε», αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα