«Να βοηθήσει περισσότερο η Πολιτεία»

Μεγαλύτερη βοήθεια από την Πολιτεία ζήτησε ο Νίκος Μχλάς για το θέμα των αδειοδοτήσεων των ελληνικών ομάδων. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους φίλους του συλλόγου.Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Για την αδειοδότηση του ΟΦΗ: «Η βδομάδα αυτή είναι δύσκολη από πλευράς αδειοδότησης και τρεξίματος. Αυτή είναι μια ιστορία, που έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η FIFA έχει
κάνει πράγματα που μας δυσκολεύουν πάρα πολύ. Βέβαια είναι σωστό κατά τη γνώμη μου αυτό που γίνεται για να ξεκαθαρίσουν τα πρωταθλήματα. Θα κοιτάξουμε να γίνουν πράγματα από τις ρίζες, θα κοιτάξουμε την υγιή πλευρά του αθλήματος. Είναι μια λογική πλευρά των καιρών να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πάντα η αρχή είναι η πιο δύσκολη. Αν μια ομάδα που δεν πληροί πλέον τις προδιαγραφές δεν θα μπορεί να ανέβει. Είναι άγνωστο ακόμα το τι θα γίνει για τις μεγάλες ομάδες, σκεφτείτε πόσω μάλλον για εμάς. Πρέπει να βοηθήσει περισσότερο η Πολιτεία. Πρέπει να αλλάξει η Παιδεία μας, κυρίως στα στελέχη που διοικούν τις ομάδες, στην Πολιτεία, στην ΕΠΟ. Δεν πρέπει να παρθούν μέτρα που απαγορεύουν τους οπαδούς και λοιπά, αλλά μέτρα που βοηθούν. Χώρες με μεγάλο πρόβλημα, όπως η Αγγλία και η Ολλανδία πήραν μέτρα και πλέον έχουν ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να το βλέπεις. Βάσει της πορείας της Εθνικής θα έπρεπε να έχουμε ανάλογο ποδόσφαιρο.

Για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ματς του ΟΦΗ: «Τα δύο τελευταία χρόνια γίνεται κάτι φοβερό. Αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη. Ο κόσμος στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό φώναζε και χειροκροτούσε και δεν πετάχτηκε τίποτα στο γήπεδο. Αυτό μας δίνει και δύναμη να συνεχίζουμε. Εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Τότε είχαμε έναν μεγαλομέτοχο που έδινε συνέχεια χρήματα και εννοώ τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη. Από τότε η ομάδα δεν έχει μάθει να στηρίζεται στα δικά της πόδια και για το λόγο αυτό μετράει πολύ η τωρινή περίοδος.

Είμαστε η πρώτη επαρχιακή ομάδα με διαφορά από τη δεύτερη. Βλέπουμε ότι κάτι καλό θα γίνει. Είναι κρίμα να μην είναι τέτοιες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Τα ποδόσφαιρο στην επαρχία αδυνατεί. Παρά το γεγονός ότι έχουν κόσμο οι ομάδες της. Εγώ θέλω μια ομάδα υγιή. Δεν είναι λογική να κερδίζεις ματς με τον κόσμο. Δεν είναι λογικές αυτές. Σκοπός μας είναι να απομονώσουμε εμείς αυτούς που προκαλούν τα προβλήματα».

Για το γκολ Τοροσίδη με την Εθνική και το δικό του με τη Ρωσία στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994: «Άλλο το ματς τότε. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη για να βγούμε πρώτοι. Ήταν το τελευταίο ματς. Τώρα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Ο όμιλος της Εθνικής είναι δύσκολος και μπερδεμένος. Δεν έβγαλε η Μάλτα την ομάδα που περιμέναμε να κερδίσουμε άνετα. Όπως είδαμε και άλλες μεγάλες ομάδες δεν κέρδισαν εύκολα. Και η Κροατία έχασε. Οι ομάδες έχουν αλλάξει, και δεν υπάρχου τόσο εύκολα παιχνίδια. Οι παίκτες φεύγουν από τη χώρα τους και έχουν άλλες παραστάσεις πλέον».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Έχω δηλώσει ότι πιστεύω στους Έλληνες
Keywords
Τυχαία Θέματα