Φιλική ισοπαλία για Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν με τη φιλική ισοπαλία απέναντι στον Πλατανιά (2-2), με τους κρητικούς να έχουν περίπου ενάμιση μήνα διακοπές. Αν και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 σε φιλική αναμέτρηση με τον Πλατανιά, η οποία διεξήχθη στα Χανιά. Ο Δωματάς άνοιξε το σκορ στο 25’ για να δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στο 42’ ο Σαρρής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όμως, στην επανάληψη οι Προβατίδης (59’) και Μιρτσέτα (83’) διαμόρφωσαν
το τελικό σκορ. Έτσι, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για τη φετινή σεζόν, με το επόμενο ραντεβού να έχει για την 1η Ιουλίου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι συνθέσεις Πλατανιάς: Λιούρδης, Παληγιώργος, Τζανής, Κατρανίτσας, Τσοντάκης (46’ Αθανασιάδης), Πότσι, Μανουσάκης, Προβατίδης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Κατσικοκέρης.
Έπαιξαν και οι: Πιτσόκος, Γεωργόπουλος, Δασκαλάκης, Παπαδημητρίου. Εργοτέλης Α’ ημίχρονο: Καβουσάκης, Κανδηλάκης, Σαρρής, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Άλλα, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Χαντί, Χρυσοφάκης, Δωματάς.
Εργοτέλης Β’ ημίχρονο: Δερμιτζάκης, Γιαλούσης, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Κοζορώνης, Άλλα (61’Φραγκουλάκης), Βερπακόφσκις, Καλογέρης, Μπρούνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα