Συνειδητοποιημένοι στον Άρη, off o Tαπούτος

Το φαβορί στη σειρά του Άρη είναι ο Ολυμπιακός κι αυτό το γνωρίζουν οι «κίτρινοι», με τον Νίκο Χατζηβρέττα να τονίζει πως παρόλα αυτά θα δείξουν την αξία τους. Εκτός ο Χρήστος Ταπούτος. Ο Χρήστος Ταπούτος υπέστη θλάση στην γάμπα, στην χθεσινή προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Πλέον ο 29φόργουορντ θα φορτσάρει για τα παιχνίδια του επόμενου γύρου. Nίκος Χατζηβρέττας: «Να δείξουμε
χαρακτήρα» Ο 34χρονος γκαρντ φιλοξενήθηκε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» και στην εκπομπή «Μ΄ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» για να μιλήσει για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (19/05, 5μ.μ.):

 ... για τα παιχνίδια με το Μαρούσι: «Πήγαν όλα καλά και περάσαμε στην φάση των ημιτελικών. Ήμασταν ανώτεροι από το Μαρούσι, αν και ταρακουνήθηκε η ομάδα αρκετά όταν χάσαμε μέσα στην έδρα μας. Κάναμε δυο εμφανίσεις που ήταν πολύ σημαντικές για εμάς γιατί στον αμυντικό τομέα δουλέψαμε καλά. Πήραμε το αποτέλεσμα που έρχεται μέσα από την άμυνα.

... για τη σειρά με τους «ερυθρόλευκους»: «Είμαστε στα ημιτελικά και ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα με βάθος στο ρόστερ του. Δεν είχε πολλά παιχνίδια ώστε να μην έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί, εμείς όμως δεν κοιτάμε τον Ολυμπιακό αλλά τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε την αξία μας. Δεν έχουμε άγχος αφού ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί . Θέλουμε όμως να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί.

Το τι θα κάνουμε και το πως πρέπει να είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι δική μας υπόθεση. Τα λόγια είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο την Πέμπτη. Ο Άρης έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο του μπάσκετ και αυτό πρέπει να δείχνει σε κάθε αγώνα. Δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο επίπεδο των δυο ομάδων. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο , ασχέτως με το ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί».

… για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να βάζει εύκολα καλάθια και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσουμε να τον ωθήσουμε σε όσο το δυνατόν λιγότερες επιθέσεις. Δεν είναι καλό γενικότερα για όλες τις ομάδες η διακοπή του Πρωταθλήματος και για την δική μας ομάδα ισχύει το ίδιο. Η σειρά είναι στις τρεις νίκες και μέσα από την σειρά των παιχνιδιών θα βρούμε τον ρυθμό μας».

… για την επιστροφή του Δημήτρη Βεργίνη: «Ο Δημήτρης είναι ταλαντούχος παίκτης και για αυτό ήρθε στην ομάδα του Άρη. Θα βοηθήσει πολύ, περιμένουμε πολλά από αυτόν. Βέβαια είναι πολύ καιρό έξω από το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά ο Δημήτρης θα είναι και του χρόνου στο ρόστερ και πιστεύω ότι θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα