«Δεν τα βρίσκουν Μακάμπι-Χαλπερίν»

21:21 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα η Μακάμπι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Γιοτάμ Χαλπερίν, αλλά το χάσμα μεταξύ των δυο πλευρών είναι αρκετά μεγάλο με τον «Γιο-Γιο» να περιμένει και τον Ολυμπιακό. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει εκφράσει αρκετές φορές τη θέληση του να ενταχθεί ο Γιοτάμ Χαλπερίν στην Μακάμπι την επόμενη σεζόν με τελευταία από αυτές να σημειώθηκε στη φιέστα τίτλου της «ομάδας του λαού».

Είναι κοινό μυστικό στο Ισράηλ ότι η Μακάμπι θα επιδιώξει την επιστροφή του γκαρντ του Ολυμπιακού
στο Τελ Αβίβ, αλλά όπως αποκαλύπτει το «one.co.il», οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν και μάλιστα δεν βρέθηκε σημείο επαφής.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά το προηγούμενο διάστημα, η Μακάμπι ήθελε να δώσει στον Χαλπερίν κάτι παραπάνω από 300.000 δολάρια ετησίως. Το ποσό αυτό δυσαρέστησε αρκετά την πλευρά του Ισραηλινού γκαρντ με τις πρώτες συζητήσεις να καταλήγουν σε αδιέξοδο, αφού όπως αναφέρει το ισραηλινό σάιτ «φαίνεται ότι το χάσμα δεν μπορεί να γεφυρωθεί».

Όπως επισημαίνεται μάλιστα, ο Χαλπερίν ζητάει πολύ περισσότερα χρήματα (σύμφωνα με πληροφορίες οι απαιτήσεις του κυμαίνονται γύρω στις 500.000 δολάρια ετησίως) και τουλάχιστον αυτή τη στιγμή περιμένει προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος, όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα αποφασίσουν αν θα κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Χαλπερίν και με ποιο ποσό προσφοράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα