«Αμόκ» διαρκείας στον Παναιτωλικό!

21:21 2/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Άνευ προηγουμένου η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναιτωλικού. Την πρώτη μέρα έφυγαν 800 κάρτες με τους Αγρινιώτες να δείχνουν εμπράκτως την… τρέλα τους! Συνδεσμιακά από «GUERREROS» και γκρίνια από τους πρώην κατόχους. Μετά από 34 ολόκληρα χρόνια ο Παναιτωλικός ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια και όπως είναι φυσικό όλο το Αγρίνιο ζει στους ρυθμούς της χρονιάς που έρχεται. Το γήπεδο των «καναρινιών» αναμένεται να είναι γεμάτο σε κάθε ματς. Η… τρέλα του κόσμου δεν έχει προηγούμενο, αν κρίνουμε και από την χθεσινή πρώτη μέρα κυκλοφορίας των καρτών διαρκείας. Συγκεκριμένα χθες έφυγαν 800 κάρτες, ένας
αριθμός που κανείς δεν περίμενε. Γκρίνια από τους παλιούς Η τεράστια ζήτηση έφερε και γκρίνια, όσον αφορά τον τρόπο παράδοσης. Τα παράπονα υπάρχουν κυρίως από παλιούς κατόχους, που λόγω αλλαγών αναγκάζονται να βρεθούν σε άλλη θέση από αυτή που κατείχαν την περσινή σεζόν, χωρίς μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις να έχουν οι ίδιοι την δυνατότητα επιλογής. Έτσι όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια… νευρικότητα που καλείται άμεσα η διοίκηση να την αντιμετωπίσει.

Συνδεσμιακά διαρκείας Οι περσινοί κάτοχοι θα μπορούν να παίρνουν τις νέες τους κάρτες μέχρι τις 20 του μήνα και μετά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν διαρκείας και οι υπόλοιποι. Το σίγουρο είναι πως ο αριθμός των 3.200 που ανέμεναν στον Παναιτωλικό θα ξεπεραστεί αν συνεχιστεί αυτός ο απίστευτος ρυθμός διάθεσης. Μάλιστα άρχισε και η διάθεση των συνδεσμιακών διαρκείας με τους «GUERREROS» με ανακοίνωσή τους να αναφέρουν για το θέμα αυτό: «Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012.
Τιμή συνδεσμιακού εισιτηρίου-GUERREROS : 170 ευρώ
Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
Πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης στα γραφεία του συνδέσμου στην ΑΘΗΝΑ.
Καλούμε τα μέλη του Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ να σπεύσουν και να τα προμηθευτούν στηρίζοντας αυτό που αγαπούν παθολογικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα