ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Απογοητευμένος για τη "βαριά" ήττα από τους Δανούς και κυρίως για το γεγονός ότι μέχρι και το 22΄ το σκορ ήταν 0-4 παρουσιάστηκε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος συνάμα παρουσιάστηκε προβληματισμένος για την έλλειψη παικτών που μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κύριος Νιόπλιας, είπε:

"Αν κάνουμε μια σούμα, ήταν ένα παιχνίδι 20 λεπτών. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όλα είχαν τελειώσει πολύ νωρίς. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, μια μεταβατική περίοδο για την Εθνική μας ομάδα. Οι δυσκολίες είναι και έξω και μέσα από τον αγωνιστικό

χώρο... Δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών να επιλέξουμε, γι’ αυτό είπα ότι είναι μεταβατική περίοδος. Καθυστερούν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπορεί να βρούμε δύο παιδιά, αλλά να φύγουν 5-6. Μας ενδιαφέρει το μετά". 

"Έγιναν πολλά λάθη και αν θέλεις να διεκδικείς, πρέπει να κρατάς στο μηδέν τον αντίπαλο και μέσω του χρόνου να κάνεις εύκολα τη δουλειά σου. Αυτοί από το έκτο λεπτό έδιωξαν από πάνω τους το άγχος και χειρίστηκαν το παιχνίδι όπως θα έπρεπε να το κάνουν. Πρώτα είναι ο προπονητής που πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη. Πρώτα ο προπονητής και μετά το σύνολο".

"Το γνώριζα ότι είναι πολύ δύσκολο. Ανέλαβα μια κατάσταση με τέσσερα παιχνίδια, όπου οι τρεις αντιπάλοι... καίγονταν για τη νίκη, ήταν ρίσκο, αλλά δεν θα μπορούσα να γνωρίσω τους παίκτες. Δεν θα υπήρχε ο χρόνος, αν ερχόμουν μετά τη Νορβηγία. Τώρα έχω μια γενική ξεκάθαρη εικόνα. Μπορεί να έρθουν δύο παίκτες από την Ελπίδων, αλλά να φύγουν 5-6 από τους μεγάλους, δεν θα έχουμε ούτε καν αριθμό παικτών. Ούτε εγώ δεν ξέρω τι κάνουμε. Έχουμε 18-19 άτομα με τους τραυματισμούς και αύριο για την αποστολή, μπορεί να μην έχουμε καν 18άδα".

"Δεν ήρθα να σας πω ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν πρέπει να τα παρατάμε, ότι μπορούμε να βρούμε, εκτός και αν... βαλσαμώσουμε παίκτες. Δεν φτάνουν τριάντα παίκτες. Μην μου πουν ότι έχει στη Β’ ή στην Γ’ κατηγορία παίκτες,. Πρέπει ο κορμός της εθνικής να απαρτίζεται από τις κορυφαίες ομάδες, που έχουν την πίεση και τις ευρωπαϊκές εμπειρίες. Και στον κορμό να βάζεις νεαρούς. Βλέπω, όμως, δυσκολίες παραπάνω απ’ όσες περίμενα. Πραγματικές δυσκολίες. Ξέρεις τι είναι να ψάχνεις να συμπληρώσεις 20άδα, ενώ έπρεπε να είχαμε λύση με τριάντα παίκτες".

Δεν μπορεί να επέμβει η ΚΟΠ, κάνει ότι μπορεί. Το θέμα είναι να κοιτάς μπροστά. Στην Ελπίδων δεν παίζει κανείς, ούτε καν στη Β’ Εθνική. Πέστε μου πού έχουμε ένα χαφ και παίζει στο πρωτάθλημα ως χαφ. Κάνουμε αλχημείες. Βάζουμε τον Αβραάμ, τον Τζέισον, τον Ντομπρασίνοβιτς. Λέω κάτι περίεργο; Υπάρχει κάποιος που δεν παίρνουμε; Και έχουμε επτά μεσοεπιθετικούς, αλλά δεν έχουμε στόπερ, αν δεν ψάχναμε στην Ιταλία για τον Πελαγία ή για το παιδί, τον Χαραλάμπους, που είναι φαντάρος. Δεν γίνεται χωρίς χαφ. Μόνο κάτι τέτοιο (σ.σ.: για Λαμπάν και Πίντο) μπορεί να γίνει. Όλο το παιχνίδι παίζεται εκεί, στα χαφ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει Πίντο, Μοράις, Μαρσίνιο, η Ομόνοια τους Κασέκε, Λεάντρο, Ντα Σίλβα, Αγκουιάρ, η

Keywords
Τυχαία Θέματα