Χατ τρικ ο Ιγκουαΐν για Αργεντινή

Με το επιβλητικό 4-1 σε βάρος της Χιλής ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 η Αργεντινή, με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να σημειώνει τρία γκολ.

Ο 23χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ μόλις στο όγδοο λεπτό, αφού ολοκλήρωσε με τέλειο τρόπο γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 26ο λεπτό, όταν ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα σε μία φάση διαρκείας μπροστά στα αντίπαλα δίχτυα.

Η απογοήτευση στο πρόσωπο του Κλαούντιο Μπόργκι, ομοσπονδιακού

τεχνικού της Χιλής, ήταν ήδη φανερή. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την περαιτέρω «τιμωρία» του από τους συμπατριώτες του, αφού ο Ιγκουαΐν σκόραρε δύο ακόμα φορές στο 52ο και στο 63ο λεπτό. Στο μεσοδιάστημα, στο 60ό λεπτό, ο Ματίας Φερνάντεζ της Σπόρτινγκ είχε μειώσει σε 3-1 έπειτα από πάσα του Βαλβίδια.

Έτσι, η Αργεντινή βρέθηκε με τρεις βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης των ομάδων της Λατινικής Αμερικής μαζί με Εκουαδόρ και Ουρουγουάη που κέρδισαν επίσης στην πρώτη αγωνιστική. Άλλωστε η εμφάνιση των «αλμπισελέστε» απόψε ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, αν και ο Ιγκουαΐν ξεχώρισε.

Αργεντινή: Αντουχάρ, Ζαμπαλέτα, Οταμεντί, Μπουρντίσο, Ρόχο, Σόσα (80’ Σάλβιο), Μπράνα, Μπανέγα (72’ Ριναούντο), Ντι Μαρία (85’ Γκουτιέρεζ), Μέσι, Ιγκουαΐν.
Χιλή: Μπράβο, Χάρα, Πόνσε, Βιδάλ, Ίσλα, Καρμόνα, Βαλβίδια, Φερνάντεζ (81’ Χορκέρα), Μποσεχούρ (54’ Γκονζάλεζ), Σουάζο, Πινίγια (55’ Ρόχας).

Keywords
Τυχαία Θέματα