Χωρίς άγχος και με Σούμπτερ

17:37 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το Μαρούσι έχει ήδη πετύχει περισσότερα απ' όσα περίμεναν στην ομάδα στην αρχή της χρονιάς. Αύριο κόντρα στον Άρη (5μ.μ., ΕΤ1) για την 23 αγωνιστική της Α1 θα προσπαθήσει να συνεχίσει αναλόγως, έχοντας και τη βοήθεια του επιστρέψαντα Μάρκους Σούμπτερ.«Κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν έχει ξεχωριστό ειδικό βάρος για την διεκδίκηση της υψηλότερης δυνατής θέσης στη βαθμολογία. Ξέρουμε ότι ο Άρης ετοιμάζει την τελική του αντεπίθεση με στόχο την τετράδα. Εμείς δικαιούμαστε να παίζουμε χωρίς άγχος, αλλά με μεγάλη επιθυμία
να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας και να τελειώσουμε τη δύσκολη σεζόν με ακόμη πιο πλατύ χαμόγελο. Ο Σούμπτερ επιστρέφει (σ.σ. εξέτισε μηνιαία ποινή για χρήση ινδικής κάνναβης) για να μας βοηθήσει  και ελπίζουμε ότι δεν θα τον επηρεάσει το διάστημα της απουσίας του από τους αγώνες. Έχουμε "όπλα" που θα  προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε  για να διεκδικήσουμε μια  σημαντική ακόμη νίκη» είπε στο esake.gr ο προπονητής της ομάδος, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, από την πλευρά του, είπε; «Περιμένουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που άρχισε να βρίσκει τον ρυθμό που έψαχνε, ώστε να διεκδικήσει τους στόχους της. Δεν έχει σημασία ποιοι δεν θα παίξουν, αλλά ποιοι θα παίξουν. Ουσιαστικά κι εμείς είμαστε μια άλλη ομάδα το τελευταίο δίμηνο, μετά τις μετατροπές που έγιναν στο ρόστερ μας. Το πνεύμα μας, όμως, παραμένει εξίσου μαχητικό και ανταγωνιστικό γιατί ό,τι έχουμε κερδίσει ως τώρα το κερδίσαμε με τον ιδρώτα μας».

Το Μαρούσι, που βρίσκεται στο 12-10, με νίκη θα πάρει... εκδίκηση για το 86-63 του πρώτου γύρου στο Αλεξάνδρειο.
Keywords
Τυχαία Θέματα