Μπατίστ: Ο βασιλιάς του ζωγραφιστού!

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τα αφιερώματά της στον πρωταθλητή Ευρώπης και όπως αναφέρει, τα φώτα πέφτουν στον σπουδαίο σέντερ του Παναθηναϊκού και Έλληνα μύθο, Μάικ Μπατίστ.
  Το βίντεο που ετοίμασε η Ευρωλίγκα για τον σέντερ των «πρασίνων» μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Αμερικανό, ο οποίος όπως αναφέρει αποτελεί φάρο για όλη την ομάδα: «Κανένας άλλος Αμερικανός παίκτης δεν έχει κατακτήσει τόσους πολλούς τίτλους της Ευρωλίγκας όσο αυτός. Φυσικά και μιλάμε για τον Μάικ Μπατίστ,
τον παίκτη-σήμα κατατεθέν του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για έναν από τους πυλώνες "πράσινων", ο οποίος κέρδισε το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Βαρκελώνη στην 8ή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ο Μπατίστ αποτελεί ένα από τα μυστικά του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια, καθώς αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους παίκτες. Για τον κόουτς Ομπράντοβιτς είναι ένας παίκτης που είναι εκρηκτικός στην επίθεση και μπορεί να δώσει και σημαντικές βοήθειες στην άμυνα. Είναι ο μεγάλος παίκτης για τον Παναθηναϊκό, είναι ο παίκτης που δίνει λύσεις στα δύσκολα, όπως έκανε στη σειρά με την Μπαρτσελόνα έχοντας 12,3 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Αριθμοί που αύξησε ακόμα περισσότερο στο Final Four, όπως κάνουν οι παίκτες για μεγάλους αγώνες. Είχε 17 πόντους κατά μέσο όρο, 80% ποσοστό ευστοχίας και 6,5 ριμπάουντ. Αυτοί οι αριθμοί εξηγούν τον ρόλο που έχει ο Μπατίστ στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί τον φάρο για όλη την ομάδα. Είναι εκπληκτικό δίδυμο με τον Διαμαντίδη τα τελευταία χρόνια και έχουν γράψει Ιστορία. Αυτός είναι ο Έλληνας μύθος».
Keywords
Τυχαία Θέματα