Ψάχνουν τον... Εφιάλτη στην Καρδίτσα

Σε... περιπέτειες μπαίνει η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς κλήθηκε από την Επιτροπή Ιδιότητας της ΕΠΟ να δώσει εξηγήσεις για το έγγραφο, με το οποίο είχε ασφαλιστική ενημερότητα, και στη θεσσαλική πόλη βρίσκονται σε αναζήτηση του... Εφιάλτη! Η Αναγέννηση Καρδίτσας κλήθηκε από την Επιτροπή Ιδιότητας της ΕΠΟ σε απολογία, καθώς φέρεται να έχει πρόβλημα με την ασφαλιστική της ενημερότητα. Αύριο το πρωί η θεσσαλική ΠΑΕ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην επιτροπή της ΕΠΟ,
στην οποία προεδρεύει ο κ. Κουρίδης Θεόδωρος, για έγγραφο του ΙΚΑ Καρδίτσας, όπου η ΠΑΕ φέρεται να μην έχει ασφαλιστική ενημερότητα το διάστημα που κατατέθηκε στην ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα το ΙΚΑ Καρδίτσας με έγγραφό του προς την ΕΠΟ την ενημέρωσε ότι το έγγραφο που κατατέθηκε, με το οποίο έγιναν μεταγραφές κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, δε συνάδει με εκείνο που υπάρχει στα μητρώα του.

Το θέμα προέκυψε μετά από καταγγελία της ΠΑΕ Ιωνικός κατά του κύρους του αποτελέσματος του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας για την τελευταία αγωνιστική, με την αιτιολογία ότι η Καρδιτσιώτικη ΠΑΕ δεν είχε ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ η παραπάνω πληροφορία διέρρευσε σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας (23/05).

Στην εκδίκαση, μάλιστα, των υποθέσεων των πλαστών εγγράφων, που φέρονται να έχουν καταθέσει οι ΠΑΕ Ιωνικός και Εθνικός τον περασμένο Ιανουάριο, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League πριν από λίγες ημέρες, οι Νικαιώτες δεν κατέθεσαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τον ισχυρισμό τους...

Το ΙΚΑ Καρδίτσας έστειλε σήμερα (Τρίτη 24/05) νέο έγγραφο στην ΕΠΟ με διευκρινήσεις. Οι πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για διαφορά ανάμεσα στα δύο έγγραφα, χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες... Αποτελεί μία περίπτωση πλαστογραφίας, παρατυπίας, παρανομίας ή εγκληματικής αμέλειας από πλευράς της Καρδιτσιώτικης ΠΑΕ; Η Επιτροπή θα εξετάσει αν υπήρχε δόλος, κάτι που δεν μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιωθεί.

Όπως και να έχει η ΠΑΕ Αναγέννηση θα πρέπει να απολογηθεί αύριο το πρωί (Τετάρτη 25/05) στην Επιτροπή Ιδιότητας της ΕΠΟ στις 12:30 και μπορεί να βρεθεί στην ίδια θέση με τις ΠΑΕ Ιωνικός και Εθνικός, αν οι εξηγήσεις δεν πείσουν την επιτροπή! Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη, θα ανακληθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών, που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο!

Στην πόλη υπάρχει κινητοποίηση και κανείς δεν καταλαβαίνει πως προέκυψε το θέμα λίγες ημέρες πριν την εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ Ιωνικός και Εθνικός την προσεχή Πέμπτη (26/05) από την Football League, μία υπόθεση που πήρε αναβολή την περασμένη εβδομάδα...

Φαίνεται ότι στην Καρδίτσα βρίσκονται σε αναζήτηση του... Εφιάλτη, από τον οποίο διέρρευσαν οι πληροφορίες, ενώ το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, καθώς εκκρεμούν πάρα πολλές υποθέσεις και σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον Ιούνιο, με τον Δώνη να... δικαιώνεται!


 
Keywords
Τυχαία Θέματα