Απαντούν την Δευτέρα...

Την Δευτέρα θα απαντήσουν στις προτάσεις που τους έχουν γίνει από τον Πανιώνιο οι Φανούρης Γουνδουλάκης και Μάρκους Γιόνσον. Οι Μάρκους Γιόνσον και Φανούρης Γουνδουλάκης είχαν την Παρασκευή νέα επαφή με τον πρόεδρο του Πανιωνίου, Γεράσιμο Βεντούρη. Αμφότεροι ξεκαθάρισαν πως θα απαντήσουν την Δευτέρα στις προτάσεις ανανέωσης που τους έχουν κατατεθεί. Σχετικά με τον Γιάννη Κοντοέ ο Βεντούρης θα έχει συνάντηση με τον μάνατζέρ του μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Πανιώνιος
επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης του Ηλυσιακού με 5-0. Ο Τάκης Λεμονής χρησιμοποίησε για ακόμα μία φορά, αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν μόλις στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Μπάλαμπαν. Στο 54' ο Ντούνης έκανε το 2-0 με πλασέ και ένα λεπτό αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Σάμαρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 83' ο Σταματής σκόραρε για το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Πρελ, Κοντοές, Γκέζος, Σιόβας, Κούρος, Κουμορτζί, Κούρντι, Κολοβός, Σμυρλής, Μπάλαμπαν, Σταυροθανασσόπουλος. Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Ανέστης, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Διαμαντόπουλος, Κβιρκβέλια, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Πολάλης, Ντούνης, Σταματής, Γουνδουλάκης.

Ηλυσιακός: Μουκέας, Χωραβάτης, Παλαντζάς, Ξένος, Τσακιράκης, Φωστέρης, Ντεκίδης, Παπάς, Ψαρής, Ρίζος, Γκάγκας. Έπαιξαν και οι: Καρακατσάνης, Πάρντο, Βόλτης, Τσουμάνης, Σίσκος, Πουρνάρας, Μπούρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα