Fifa 12 στο 3DS

Με 8 modes και υποστήριξη 5x5. Η EA Sports επιβεβαίωσε ότι το Fifa 12 για το 3DS θα κυκλοφορήσει για την κονσόλα της Nintendo αυτό το φθινόπωρο. Σε αντίθεση με το Pro Evolution Soccer, το οποίο βγήκε στην
αγορά μαζί με το release της κονσόλας ως "PES 2011 3D", η EA αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική τακτική.

Το Fifa 12 αναπτύσσεται ενταντικά και θα διαθέτει οκτώ modes, ώστε να μην έχει και πολλά να ζηλέψει από τις "μεγάλες εκδόσεις". Στο Street Football mode θα υποστηρίζει αγώνες 5x5 και 11x11, ενώ θα μπορείτε να παίξετε και καριέρα ποδοσφαιριστή στο Be A Pro, δημιουργώντας τον δικό σας παίκτη ή αναλαμβάνοντας έναν από τους ήδη υπάρχοντες αστέρες της στρογγυλής θεάς. Τον παίκτη που δημιουργήσατε θα μπορείτε να τον μεταγράψετε σε άλλο σύλλογο και να τον ανεβάσετε για να παίξει μέχρι και για την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Στο Tournament Mode θα παίζετε με έως και 50 αντίπαλους συλλόγους απ' όλο τον κόσμο, ενώ θα υπάρχει και Career Mode, όπου θα διαχειρίζεστε την ομάδα σας, κάνοντας τις ανάλογες μεταγραφές, ακριβώς όπως στο ομώνυμο mode που συναντάμε σε PC και κονσόλες. Τέλος, οι τρόποι χειρισμού θα είναι είτε με το circle pad και τα κουμπιά, είτε με την οθόνη αφής.

Ο Matt Prior, παραγωγός του project, δήλωσε: "Η προγραμματιστική μας ομάδα έδωσε τα πάντα, για να αναπτύξει καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα μεγιστοποιήσουν την εμπειρία σας με το Fifa στο 3DS. Ο έλεγχος με το touchscreen και η 3D παρουσίαση του pitch είναι κάτι το ξεχωριστό. Προσθέστε σε αυτό και τα πραγματικά στοιχεία παικτών κι αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε να κάνουμε με το καλύτερο ποδοσφαιράκι στο Nintendo 3DS".

Η μάχη PES vs Fifa τώρα και σε 3D.
 
Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.
Keywords
Τυχαία Θέματα