«Ξάφρισαν» διαιτητές στην Ελβετία!

Απίστευτο περιστατικό στην Ελβετία, όπου στην αναμέτρηση της Μπελινζόνα με την Σεντ Γκάλεν, κάποιοι μπήκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, έκλεψαν κάποια αντικείμενα και κατέστρεψαν τα ρούχα τους! Το ντέρμπι της... ουράς στην Ελβετία ανάμεσα σε Μπελινζόνα και Σεντ Γκάλεν διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (11/05) στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η δεύτερη πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη και άφησε την Μπελινζόνα στην τελευταία θέση, που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών
του εξαγρίωσαν το κοινό των γηπεδούχων και μετά το παιχνίδι τους περίμενε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη στα αποδυτήρια!

Για να φτάσουν εκεί, μάλιστα, έπρεπε να αποφύγουν τα... χοτ ντογκς και τα μπουκάλια με νερό που έπεφταν βροχή, ενώ οι οπαδοί των γηπεδούχων συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους!

Οι διαιτητές βρήκαν τα ρούχα τους είτε κατεστραμένα είτε βρεγμένα, σε σημείο που όπως τόνισαν στη συνέχεια είναι προτιμότερο να τα πετάξουν, ενώ έλειπαν ό,τι κοσμήματα είχαν αφήσει, συμπεριλαμβανομένων των ρολογιών τους και τη βέρα ενός εκ των βοηθών!

Η αστυνομία έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να τους φυγαδεύσει μία ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού και σαν να μην έφταναν αυτά μόλις ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάιερ Μπος κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του, το είδε γεμάτο χαρακιές και με σπασμένα τζάμια!
Keywords
Τυχαία Θέματα