Το prototype του USB-C φορτιστή των iPhone του 2018 σε real-life φωτογραφίες;

18:13 2/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μετά τη φημολογία για το USB-C φορτιστή των 18W για τα iPhone του 2018 ήρθε η στιγμή που εμφανίστηκε το prototype μοντέλο που θα συνδέεται με καλώδιο Lightning σε USB-C για να μπορεί να φορτίζει το 50% της μπαταρίας των iPhone σε μισή ώρα.

Εφόσον τα iPhone που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο έχουν αυτό το νέο φορτιστή, δε θα χρειάζεται οι καταναλωτές να ξοδέψουν

χρήματα για να αγοράσουν κάποιο φορτιστή που θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, ενώ η ύπαρξη θύρας USB-C σε φορτιστή γεμίζει ελπίδες πως τα iPhone του 2019 θα διαθέτουν θύρα USB-C και όχι Lightning, κάτι το οποίο δε φαίνεται να είναι προς το συμφέρον της Apple.

Το πρωτότυπο μοντέλο του νέου φορτιστή, που απεικονίζει αυτόν της έκδοσης για τις Η.Π.Α, συμβαδίζει με το σχεδιασμό που έδειχναν τα render που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και με το μικρό μέγεθος στα πρότυπα της Apple. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο φορτιστής φαίνεται αρκετά πιο παχύς από όσο μας έχει συνηθίσει η Apple για τους φορτιστές των iPhone.

Οι ενδείξεις που αναγράφονται στο φορτιστή είναι αρκετά διαφορετικές από τις συνηθισμένες της Apple αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με πρωτότυπο μοντέλο και κατά μεγάλη πιθανότητα θα διαφοροποιείται από το τελικό προϊόν. Τέλος, ο κωδικός του φορτιστή αναγράφεται ως A1720 και οι ενδείξεις του αναφέρουν ότι η ισχύς του θα μπορεί να φτάσει τα 18W.

Keywords
Τυχαία Θέματα