Το Xperia XZ4 εμφανίστηκε με Snapdragon 855, 8GB RAM και υψηλές επιδόσεις στο Geekbench

13:58 4/1/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μετά την εμφάνιση του Xperia XZ4 στο AnTuTu και τις πολύ υψηλές επιδόσεις που φαίνεται να πέτυχε, ήρθε η στιγμή να δούμε τη συσκευή στο Geekbench με το Snapdragon 855 να δείχνει τις δυνάμεις του.

Οι επιδόσεις του Xperia XZ4 συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, αυτή τη φορά στο Geekbench, πετυχαίνοντας 3497 πόντους στο single-core και 12801 πόντους στο multi-core test, ξεπερνώντας τις επιδόσεις κάθε smartphone

που εμφανίζεται αυτή τη στιγμή στις καταχωρήσεις του Geekbench, δείχνοντας πως ο διάδοχος του Snapdragon 845 θα κάνει ακόμα πιο έντονο τον ανταγωνισμό.

Το Xperia XZ4 φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 855, με τη μνήμη RAM να είναι στα 8GB και να τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie. Πρέπει να τονίσουμε πως όχι μόνο ξεπέρασε σε επιδόσεις τα τωρινά Android smartphone αλλά το σκορ στο multi-core test είναι υψηλότερο από το αντιστοιχο του A12 Bionic που βρίσκουμε στα iPhone Xs, Xs Max και XR.

Τέλος, τα υπόλοιπα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του XZ4 κάνουν λόγο για οθόνη στις 6.55 ίντσες η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την LG με αναλογία 21:9, κάτι που σημαίνει πως δε θα διαθέτει notch, ενώ θα υπάρχει επιλογή για 6GB RAM και 64GB/256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα