Real-life φωτογραφία του Galaxy S10 αποκαλύπτει το σχεδιασμό και την Infinity-O Display;

11:21 4/1/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μετά από αρκετά renders της συσκευής αλλά και θηκών για αυτήν, έχουμε το γνωστό leakster Evan Blass να αποκαλύπτει την πρώτη real-life φωτογραφία του Galaxy S10 που αποκαλύπτει το design αλλά και την Infinity-O Display της νέας ναυαρχίδας της Samsung.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά Galaxy

S10 ανάφεραν πως θα κυκλοφορήσουν σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις οι οποίες θα διαφέρουν στο μέγεθος της οθόνης. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο στις 5.8 ίντσες θα προορίζεται σαν το βασικό μοντέλο το οποίο θα διαθέτει επίπεδη οθόνη και όχι κυρτή, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα με την curved οθόνη θα έχουν διαστάσεις 6.1 και 6.4 ιντσών.

Η φωτογραφία που διέρρευσε από το γνωστό leakster Evan Blass στο twitter (@evleaks), πιθανόν να αποκαλύπτει το Galaxy S10 με την κυρτή οθόνη των 6.1 ιντσών, αλλά και τη selfie κάμερα στην Infinity-O Display, η οποία είναι τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά της οθόνης, τη στιγμή που η αντίστοιχη του Galaxy A8s είναι τοποθετημένη στην αριστερή.

Τα bezel στην αριστερή και δεξιά πλευρά της οθόνης δείχνουν να είναι λεπτά αλλά πολλοί έχουν αρχίσει και σχολιάζουν για το chin στο κάτω μέρος μιας και δείχνει να είναι πιο παχύ από το πάνω μέρος, κάνοντας την οθόνη να μην είναι είναι απόλυτα συμμετρική, ενώ και η selfie κάμερα δείχνει να έχει ένα μικρό bezel πιθανόν για να αποτρέπει το φως από τα pixel της οθόνης να “μπαίνει” στην κάμερα και να εμποδίζει τη λήψη φωτογραφιών και video.

Keywords
Τυχαία Θέματα