Το OnePlus 7 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Μαΐου;

Techblog.gr

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο Twitter από χθες, το OnePlus 7, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 14 Μαΐου.

Το OnePlus 7, έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό το κοινό, καθώς είναι ένα από τα high-end smartphones, που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ούτε η τιμή τους ούτε το πότε θα κυκλοφορήσουν. Ωστόσο, ο χρήστης του Twitter

Ishan Agarwal, με χθεσινή του ανάρτηση, δήλωσε πως η νέα σειρά OnePlus 7 θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου.

Okay, so I'm gonna stop with the estimations and give you all what you want. I can confirm that #OnePlus7 Series is launching globally on "14th May" 2019! Exactly 1 month left for #OnePlus' Flagship Killer to be revealed! According to earlier leak: #GoBeyondSpeed! #OnePlus7Pro pic.twitter.com/KlUpHjZms7

— Ishan Agarwal (@ishanagarwal24) April 14, 2019

Ο Ishan κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, αφού μελέτησε το μοτίβο των ημερομηνιών που κυκλοφόρησαν οι προηγούμενες σειρές OnePlus. Το OnePlus 6 είχε ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου του 2018 και βγήκε στην αγορά έξι ημέρες μετά, ενώ το OnePlus 5 είχε ανακοινωθεί 20 Ιουνίου και κυκλοφόρησε μία εβδομάδα μετά.

Όσον αφορά την τιμή, των μοντέλων που απαρτίζουν την σειρά OnePlus 7, λέγεται ότι θα είναι λίγο ακριβότερα από ότι ήταν τα αντίστοιχα της σειράς OnePlus 6. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον η αρχική τιμή του OnePlus 7 θα είναι γύρω στα 600 – 650 δολάρια αντί για 579 που ήταν του OnePlus 6, ενώ η τιμή του OnePlus 7 5G θα κυμανθεί κοντά στα 800 με 900 δολάρια.

Το moto που θα συνοδεύσει το OnePlus 7 είναι το “Go Beyond Speed”, αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι ο επεξεργαστής τουλάχιστον ενός εκ των μοντέλων, θα είναι ο Snapdragon 855.

Μία λεπτομέρεια (αν μπορεί κανείς να το πει έτσι) που μένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, με το πότε θα προχωρήσει στην παρουσίαση του OnePlus 7.

Keywords
Τυχαία Θέματα