Φωτογραφία δείχνει ένα νέο Redmi smartphone με pop-up κάμερα

Techblog.gr

Φαίνεται πως ένα νέο Redmi, είναι στα σκαριά, καθώς φωτογραφία που δημοσίευσε στο Weibo ο Product Director της Xiaomi, Wang Teng δείχνει ένα smartphone με pop-up κάμερα.

Στην φωτογραφία που βλέπουμε, ο Wang Teng βρίσκεται στο meeting room των κεντρικών της εταιρείας στο Πεκίνο. Εάν προσέξετε στο χαρτί, φαίνεται ένα smartphone το οποίο έχει pop-up κάμερα. Η φωτογραφία, διαγράφηκε σε κλάσματα δευτερολέπτων από το Weibo, ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν και

την πήραν.

Οι φήμες έχουν αρχίσει να φουντώνουν και πολλοί λένε, πως αυτό το Redmi είναι ένα από τα smartphones, που θα ανακοινώσει η εταιρεία, το οποίο θα έχει Snapdragon 855 και κάμερα που θα είναι pop-up. Λίγες ώρες αργότερα, ο Brand Manager της εταιρείας, Lu Weibing, διέψευσε τις φήμες αυτές.

Βέβαια, αν αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή τότε μιλάμε για το πρώτο smartphone της Xiaomi με αυτή την τεχνολογία. Κάποιοι θέλουν, η συσκευή αυτή να μην ανήκει στην Xiaomi, όπως και να έχει όμως μια συσκευή με pop-up κάμερα, 3.5 mm audio jack και μικρόφωνο που ακυρώνει τους περιφερειακούς ήχους είναι πρωτότυπη και θα πρέπει να δούμε τι ισχύει στο τέλος της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα