Η Apple επενδύει 500 εκ. δολάρια στην πλατφόρμα videogames Apple Arcade

Techblog.gr

Η Apple, φαίνεται πως έχει προχωρήσει σε επένδυση ύψους 500 εκ. δολαρίων, προκειμένου να κάνει το Apple Arcade, την πιο δυναμική πλατφόρμα videogames.

Τον προηγούμενο μήνα, η Apple ανακοίνωσε πως το Apple Arcade θα ενσωματωθεί στο App Store

και θα έχει πάνω από 100 τίτλους παιχνιδιών, οι οποίοι θα είναι αποκλειστικά για την νέα της υπηρεσία/πλατφόρμα. Τα παιχνίδια αυτά θα συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές της εταιρείας και θα μπορεί κάποιος να τα παίξει και offline.

Προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των παιχνιδιών και τους τίτλους, η εταιρεία φαίνεται πως έχει προχωρήσει σε μια συνολική επένδυση της τάξεως των 500 εκ. δολαρίων. Η στρατηγική που έχει θέσει και ακολουθεί η εταιρεία, δείχνει πως παίρνει πολύ σοβαρά τα έσοδα από τις συνδρομές και θέλει να κερδίσει και τον ανταγωνισμό (Nintendo Co. Tencent Ltd.).

Μέρος της στρατηγικής της, είναι να πάρει και τους προγραμματιστές με το μέρος της, καθώς εάν κάποιος προγραμματιστής, συμφωνήσει να κυκλοφορήσει αποκλειστικά το παιχνίδι του στο Apple Arcade, θα μπορέσει στην συνέχεια να κυκλοφορήσει τα παιχνίδια του στο Switch και στο Playstation.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας ή το ποσό για την συνδρομή, ωστόσο το Apple Arcade, φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα