Τα iPhone του 2019 θα διαθέτουν θύρα USB-C και όχι Lightning Connector;

Techblog.gr

Φήμες θέλουν την Apple να κάνει μεγάλες αλλαγές στα iPhone του 2019 μιας και θα έρθει το τέλος του Lightning Connector για χάρη της θύρας USB-C. Το Lightning Connector εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2012 στο iPhone 5, δέκα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του 30-pin dock connector στο iPod του 2002.

Έχουν υπάρξει “ψίθυροι”

πως μια τέτοια αλλαγή να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα για τα iPhone αλλά όχι κάτι καινούργιο για την Apple αφού θύρες USB-C υπάρχουν τόσο στα MacBook, MacBook Pro και iMac Pro, αλλά όχι στα iPhone τα οποία μένουν “κολλημένα” στο Lightning connector.

Σύμφωνα με το DigiTimes, προμηθευτές αναλογικών κυκλωμάτων υποστηρίζουν πως η Apple ετοιμάζεται να εφοδιάσει τα iPhone του 2019 με θύρες USB-C, κάτι που ενδεχομένως να επιβεβαιώνει και η πληροφορία πως τα iPhone του 2018 θα έχουν φορτιστή USB-C των 18W, προμηνύοντας έτσι μια ενδεχόμενη μετάβαση.

Εφόσον οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, τα iPhone που θα παρουσιαστούν το φθινόπωρο θα έχουν καλώδιο Lightning σε USB-C και δεν αποκλείεται η μετάβαση να ολοκληρωθεί το 2019, κάτι το οποίο μόνο η Apple γνωρίζει. Μια τέτοια αλλαγή θα ήταν μια ευχάριστη κίνηση από την Apple τη στιγμή που πολλές Android ναυαρχίδες διαθέτουν θύρα USB-C, εκτός και αν η Apple προτιμήσει για άλλη μια φορά να εφαρμόσει τη δική της “πολιτική” δείχνοντας να μην την απασχολεί ο ανταγωνισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα