To OPPO Find X με SD845, 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου

Techblog.gr

Όσο οι ημέρες πλησιάζουν μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Find X, οι αποκαλύψεις για τη νέα ναυαρχίδα της OPPO γίνονται περισσότερες. Η ίδια η εταιρεία δίνει συνεχώς στη δημοσιότητα μέσω teaser posters hi-end χαρακτηριστικά που συνθέτουν μία ναυαρχίδα από το πάνω ράφι.

Με το τελευταίο teaser poster η εταιρεία

ξεκαθάρισε στο κοινό ότι το OPPO Find X έρχεται με Snapdragon 845 SoC, 8 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο ύψους 256 GB. Επίσης, προηγούμενη καταχώρηση στην TENAA έχει αποκαλύψει ότι θα υπάρξει έκδοση του Find X με 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ταυτόχρονα, με ένα προηγούμενο poster που είχε ανεβάσει η εταιρεία στο Weibo παρουσίασε ένα κομμάτι της αισθητικής και του σχεδιασμού του επερχόμενου flagship smartphone αποκαλύπτοντας curved οθόνη, η οποία φημολογείται ότι θα είναι τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 6,4 ιντσών.

Τέλος, η OPPO επιβεβαίωσε ότι το νέο μοντέλο έρχεται με 5x dual κάμερα και μάλιστα με εξάρτημα πάχους μόλις 5.7 mm, δηλαδή 10% λεπτότερο από τους παραδοσιακούς φακούς με 2x optical zoom για smartphone. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι η μπαταρία της συσκευής θα υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης Super VOOC Flash Charge, η οποία είναι ικανή να φορτίσει μία μπαταρία χωρητικότητας 2500 mAh μέσα σε 15 λεπτά.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερα hi-end χαρακτηριστικά για το Find X μέχρι την επίσημη παρουσίασή του στις 19 Ιουνίου στο Παρίσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα