iPhone X Plus: Διέρρευσαν σχέδια με διαστάσεις και τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Techblog.gr

Η Apple, εκτός από το οικονομικό iPhone 6.1 ιντσών με οθόνη LCD, φημολογείται ότι ετοιμάζει το iPhone X (2η γενιάς) και το iPhone X Plus. Τα σχέδια του τελευταίου που διέρρευσαν παρουσιάζουν το iPhone X Plus με τριπλή κάμερα

στο πίσω μέρος.

Η φήμη ότι η αμερικάνικη εταιρεία θα παρουσιάσει ένα τουλάχιστον iPhone με τριπλή κάμερα ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα η τελευταία διαρροή κάνει λόγο για 3D αισθητήρα και ενισχυμένο ζουμ. Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να λανσαριστεί σύμφωνα με τους αναλυτές μέσα στον επόμενο χρόνο και σύμφωνα με την τελευταία πηγή αυτό θα είναι το iPhone X Plus. Το iPhone X δεύτερης γενιάς θα διατηρεί σύστημα με δύο φακούς όπως και ο προκάτοχός του.

Σύμφωνα με τα σχέδια που διέρρευσαν έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι το 6.5 ιντσών iPhone X Plus εμφανίζεται με διαστάσεις 157,2 x 77,1 mm, δηλαδή πιο μικρές ακόμη και από τις διαστάσεις του iPhone 8 Plus (158,4 x 78,1 mm) με 5,5 ιντσών οθόνη. Όσον αφορά στο iPhone 6.1’’, τα σχέδια αποκαλύπτουν μονή κάμερα στο πίσω μέρος, οθόνη με notch και διαστάσεις 147,12 x 71,52 mm.

Μέχρι βέβαια να βγουν τα νέα iPhone σε μαζική παραγωγή πολλές από αυτές τις προδιαγραφές μπορεί να έχουν αλλάξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα