The Witcher 3: Έρχεται στη νέα γενιά με δωρεάν αναβάθμιση

15:59 4/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Παρά την ενασχόληση του studio με την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077, η CD Project RED προχώρησε σε μία νέα ανακοίνωση, φέροντας θετικά νέα για όσους σκοπεύουν να αναβαθμίσουν σύντομα σε next-gen κονσόλα, αλλά και όσους δεν πρόλαβαν να απολαύσουν την ξεχωριστή περιπέτεια του The Wither 3.

Το

studio ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Twitter πως θα κυκλοφορήσει μία νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του The Wither 3: Wild Hunt, η οποία θα προσφέρει τεχνικές και οπτικές αναβαθμίσεις, όπως ray tracing και γρηγορότερα loadings, μαζί με όλα τα DLC. Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X και PC ως “Complete Edition”, χωρίς να γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

The Witcher 3 is coming to the next generation!

A visually and technically enhanced version of the game will be available for purchase for PC and next-gen consoles & as a free update for owners of the game on PC, @Xbox One and @PlayStation 4.

More: https://t.co/JclubxpJim pic.twitter.com/gWCJzST3vr

The Witcher (@witchergame) September 4, 2020

Το ακόμα καλύτερο όμως είναι πως όσοι έχετε ήδη το παιχνίδι σε Xbox One ή PlayStation 4 θα γίνει δωρεάν η αναβάθμιση σε next-gen, κάτι που ισχύει και για τους κατόχους της PC έκδοσης μέσω update. Για ακόμη μία φορά το studio φαίνεται πως είναι κοντά στους παίκτες και ξεχνάει το κέρδος, κάτι που το έχει κάνει αγαπητό όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στους gamers.

The Witcher 3: Έρχεται στη νέα γενιά με δωρεάν αναβάθμιση - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα