Πιστοποιήσεις δείχνουν την Apple να ανακοινώνει νέα iPads

10:50 2/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Με το event της Apple, να είναι στις 25 Μαρτίου, δύο πιστοποιήσεις που πήρε η εταιρεία για νέα iPads, φουντώνουν τις φήμες που θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζεται για νέες κυκλοφορίες των συγκεκριμένων προϊόντων της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό,

στις 25 Μαρτίου, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα AirPods 2, νέες υπηρεσίες ειδήσεων, παιχνιδιών και videostreaming, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται και η παρουσίαση του νέου iPad mini 5.

Όμως μάλλον η λίστα των ανακοινώσεων θα είναι μεγαλύτερη. Δύο νέα προϊόντα πήραν πιστοποίηση από το Bureau of Indian Standards (BIS). Οι αριθμοί των μοντέλων είναι A2124 και A2133.

Τα δύο νούμερα, έρχονται να προστεθούν στην λίστα που έκανε την εμφάνιση της τον περασμένο Ιανουάριο στην Eurasian Economic Commission (EEC). Τα μοντέλα που έχουν πάρει πιστοποίηση EEC, είναι: A2123, A2124, A2126, A2153, A2154, A2133 και A2152. Τα iPads συνηθίζουν να είναι είτε μόνο με Wi-Fi, είτε με Wi-Fi και Cellular, γι’αυτό και πολλοί πιστεύουν ότι η Apple, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία iPads εκ των οποίων το ένα θα είναι mini.

Στις λίστες, δεν υπάρχουν τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο ο χαρακτηρισμός του είδους των συσκευών.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple σχεδιάζει να μεγαλώσει το μέγεθος της οθόνης του επόμενου iPad από 9.7″ σε 10.5″. Αυτό σημαίνει πως ίσως δούμε αλλαγές στον σχεδιασμό των προϊόντων της εταιρείας γενικότερα, ενώ θα μπορούσε το νέο iPad Pro, να έχει μικρότερο μέγεθος και μειωμένη τιμή, σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Επίσης ο Kuo, πιστεύει πως θα προστεθεί Face ID, πιο διακριτικά bezels και μία θήρα USB-C. Τα νέα προϊόντα, λέγεται πως θα υποστηρίζουν το Apple Pencil, ενώ το iPad mini 5, θα διαφέρει με τον προκάτοχο του (iPad mini 4) στο chipset.

Keywords
Τυχαία Θέματα