Η Microsoft επιστρέφει τα χρήματα σε όσους έχουν Microsoft Band

09:57 2/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Τα πράγματα για την Microsoft, όσον αφορά το Microsoft Band, δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε. Όπως ανακοίνωσε εχτές, από τις 31 Μαϊου, σταματάει την υποστήριξη των εφαρμογών και των υπηρεσιών της συσκευής.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Microsoft έχει “βγάλει από την πρίζα” το όλον εγχείρημα που ακούει στο όνομα Microsoft

Band. Ωστόσο, συνέχιζε να ενημερώνει τις εφαρμογές που αφορούσαν την συσκευή, προκειμένου οι χρήστες της να έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Όμως, η υποστήριξη κι ενημέρωση των υπηρεσιών του Microsoft Band, θα σταματήσουν από τις 31 Μαϊου. Η εταιρεία, θα τις αποσύρει από το Microsoft Store, το Google Play και το App Store της Apple.

Όσοι είναι κάτοχοι του Microsoft Band, θα πρέπει να εξάγουν τα data που έχουν περάσει στην συσκευή τους. Αν θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την συσκευή, θα μπορούν να καταγράφουν τα ημερήσια βήματα τους, τον χτύπο της καρδιάς, την διάρκεια του ύπνου και το ξυπνητήρι. Ωστόσο, όπως κάνει γνωστό η εταιρεία, αν ο χρήστης κάνει reset στην συσκευή του, δεν θα μπορέσει να την ξαναδιαμορφώσει.

Όσοι χρήστες συνέδεσαν τα δεδομένα του Band τους στο Health Dashboard, από την 1η Δεκεμβρίου του 2018 έως και την 1η Μαρτίου του 2019, μπορούν να κάνουν αίτηση προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματα τους. Αν κάποιος είναι κάτοχος ενός Band, μπορεί να διεκδικήσει από την Microsoft 80 δολάρια κι όσοι έχουν δύο μπορούν να διεκδικήσουν 175 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα