Ενεργοποιείστε το Dark Mode στο Messenger στέλνοντας ένα emoji

21:44 2/3/2019 - Πηγή: TechBlog

Πριν μερικούς μήνες, τον Νοέμβριο, κυκλοφόρησε η νέα αναβάθμιση έκδοση του Facebook Messenger που έφερε στους χρήστες νέο αναβαθμισμένο UI και λειτουργίες. Το Dark Mode, όμως, μία από τις λειτουργίες που είχαμε μάθει πίσω στο Μάιο πως το Facebook σχεδιάζει να προσαρμόσει στην εφαρμογή, και

την λειτουργία που περίμεναν πολλοί χρήστες, δεν είχε γίνει διαθέσιμη μέχρι σήμερα.

Όπως δημοσίευσαν πολλοί χρήστες, η λειτουργία δεν είναι άμεσα διαθέσιμη στην εφαρμογή, καθώς θα πρέπει πρώτα να στείλουμε ένα emoji φεγγαριού σε οποιαδήποτε συνομιλία. Έπειτα βγαίνοντας τελείως από την εφαρμογή, ξανανοίγοντας τη, και πατώντας παρατεταμένα στο emoji φεγγαριού που στείλαμε, θα μεταφερθούμε στις ρυθμίσεις όπου θα υπάρχει η λειτουργία Dark Mode και θα μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε. Υπήρξαν και χρήστες, όμως, που πατώντας παρατεταμένα στο emoji δεν είδαν καμία αλλαγή. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να πάμε στις ρυθμίσεις του Messenger (πατώντας στη φωτογραφία προφίλ μας πάνω αριστερά) και θα δούμε διαθέσιμη την επιλογή.

Μπορεί η διαδικασία να φαίνεται αστεία, αλλά προς το παρόν είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία. Τέλος, το Dark Mode είναι διαθέσιμο από σήμερα για Android και iOS.

The post Ενεργοποιείστε το Dark Mode στο Messenger στέλνοντας ένα emoji appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα