Ο διάδοχος του αναδιπλούμενου Galaxy Fold ίσως κυκλοφορήσει το 2020

Techblog.gr

Πριν δύο μήνες η Samsung κυκλοφόρησε το πρώτο foldable smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Galaxy Fold. Δυστυχώς, η συσκευή της Samsung δεν ήταν επιτυχημένη και η εταιρία αναγκάστηκε να ανακαλέσει όλες τις συσκευές που έστειλε τους early χρήστες ώστε να κάνει αλλαγές οι οποίες θα επιδιορθώσουν τα προβλήματα  που εμφανίστηκαν.

Ωστόσο μία αναφορά που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες υποστηρίζει ότι η Samsung

θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Galaxy Fold το 2020. Αναφορά γίνεται και στον σχεδιασμό του fold μηχανισμού ο οποίος πιθανόν να έχει flip design. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή αντί να διπλώνει οριζόντια θα διπλώνει κάθετα.

Το smartphone θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών και η Samsung αναμένεται να ξεκινήσει την συλλογή των εξαρτημάτων για αυτή την συσκευή το Νοέμβριο.

Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν μερικές φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Samsung ετοιμάζει και ακόμη μία σειρά η οποία θα αποτελείται από foldable smartphone τα οποία θα έχουν παρόμοιο μηχανισμό αναδίπλωσης με το Huawei Mate X.

Όσον αφορά το Galaxy Fold, φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί ο ανασχεδιασμός του και το τηλέφωνο εντοπίστηκε στα χέρια χρήστη σε δημόσιο χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα