Samsung Galaxy Tab S6: Press renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό, το stylus και το πληκτρολόγιο

Techblog.gr

Η Samsung είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες που συνεχίζουν να κυκλοφορούν Android tablets, τα οποία γνωρίζουν επιτυχία. Οι φήμες για το Samsung Galaxy Tab S6 πληθαίνουν, κάτι που συνήθως μεταφράζεται στο ότι πλησιάζει η επίσημη παρουσίαση της εκάστοτε συσκευής.

Σήμερα, εμφανίστηκαν μερικά press

renders του Samsung Galaxy S6 Tab, τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του tablet. Αρχικά, οι εικόνες δείχνουν τη συσκευή σε τρία διαφορετικά χρώματα, μπλε, γκρι, και ροζ χρυσό, ενώ είναι εμφανές το stylus και το πληκτρολόγιο.

Τα renders συμφωνούν με πρωτύτερες hands-on εικόνες που είχαν γίνει leak και αποκάλυπταν τη διπλή πίσω κάμερα και τη περιοχή που κουμπώνει το stylus, στην πίσω πλευρά.

Χάρη στα νεότερα renders μάθαμε ότι το stylus θα εξέχει από τη πίσω πλευρά. Αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα βολικό, διότι δεν επιτρέπει την τοποθέτηση του stylus και την ταυτόχρονη χρήση του Samsung Galaxy S6 Tab, είτε ο χρήστης το έχει στα χέρια, είτε σε κάποια επίπεδη επιφάνεια. Όσον αφορά το χρώμα των stylus, θα είναι αντίστοιχο με αυτό του tablet.

Στα πλευρικά του Samsung Galaxy S6 Tab είναι εμφανή τα POGO pins στα οποία θα προσαρτάται το επίσημο πληκτρολόγιο της εταιρείας. Φαίνεται ότι το πληκτρολόγιο θα έχει built-in trackpad και ρυθμιζόμενο μεντεσέ, ο οποίος θα επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευής σε διάφορες γωνίες.

Αυτό που δεν είναι εμφανές από τα renders είναι αν το πληκτρολόγιο θα ακολουθεί τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό με το tablet και το stylus, ή αν θα είναι διαθέσιμο μόνο σε γκρι χρώμα.

Το Samsung Galaxy S6 Tab, έχει AKG-tuned speakers, δύο στην πάνω και δύο στην κάτω πλευρά, θύρα USB type-C, ενώ στα renders δεν βλέπουμε κάπου κλασική θύρα ακουστικών.

Οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy S6 Tab να έχει 10,5 ιντσών οθόνη, τον Snapdragon 855 και την εταιρεία να παρουσιάζει τη συσκευή στις 7 Αυγούστου, μαζί με τα Samsung Galaxy Note 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα