Νέο LG smartphone: Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σχέδια

09:56 9/4/2020 - Πηγή: TechBlog

Μέσα στον Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στη Νότια Κορέα, μια σειρά από ανανεωμένα Android smartphones της LG με εντελώς νέο σχεδιασμό. Στην ευρωπαϊκή αγορά κυκλοφορούν ήδη αρκετά δυνατά μοντέλα όπως τα G8 ThinQ, V50 ThinQ, G8X ThinQ, και V60 ThinQ. μοντέλα για τα οποία μας ρωτάτε πολύ συχνά εδώ στο Techblog αν έχουμε

σκοπό να δοκιμάσουμε και ποια είναι η γνώμη μας για αυτά.

Εδώ και χρόνια η LG στην Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα κάνει χαλημές πτήσεις στις πωλήσεις smartphones και αυτό φυσικά μας λυπεί μιας και θέλουμε όλο και περισσότερες εταιρείες να παρουσιάζουν ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά μοντέλα και να μας δυσκολεύουν στο πιο τελικά θα επιλέξουμε. Όλα όμως μαρτυρούν ότι η LG θέλει να αλλάξει και να προχωρήσει ξανά μπροστά με μια νέα σειρά smartphones.

Εχθές μάθαμε ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά μια νέα μυστηριώδη συσκευή με μινιμαλιστικό σχεδιασμό που θα διαφέρει από τον ανταγωνισμό και επεξεργαστή Snapdragon 765G 5G. Η νέα, μινιμαλιστική γλώσσα σχεδιασμού που θα εφαρμόσει η LG Electronics για το επερχόμενο smartphone της θα διαφέρει από τη σημερινή βιομηχανική τάση με κάμερα “Raindrop” και συμμετρικές καμπύλες εμπρός-πίσω, μεταξύ άλλων εξελικτικών σχεδίων αναχωρήσεις από προηγούμενες κινητές συσκευές LG.

Το νέο smartphone θα έχει τριπλό σύστημα κάμερας (192 Megapixel;) και πλάτη από γυαλί. Ο αντιπρόεδρος Cha Yong-duk, επικεφαλής του LG Labs Design Lab δήλωσε, “Αυτή η συσκευή θα είναι μια πρώτη ματιά στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα φέρουμε σε κάθε smartphone της LG που θα παρουσιάσουμε από εδώ και πέρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα