iPhone 12: Δε θα έχουν οθόνη της BOE τουλάχιστον οι πρώτες παρτίδες τους

Από το iPhone X και έπειτα η Apple ενσωμάτωσε στα ακριβότερα μοντέλα της οθόνες τεχνολογίας OLED, οι οποίες προέρχονται από τη Samsung. Πέρσι περιμέναμε τα πρώτα iPhone με OLED οθόνες από τη BOE, κάτι που δε συνέβη, αλλά μάλλον ούτε και φέτος θα αλλάξουν

τα πράγματα.

Σύμφωνα με πηγές της Κινέζικης ιστοσελίδας MyDrivers η Samsung θα είναι υπεύθυνη για τουλάχιστον το 80% των OLED οθονών που θα ενσωματωθούν στα μοντέλα της σειράς iPhone 12. Ο λόγος είναι πως η BOE δε μπόρεσε να περάσει τα τεστ ποιότητας της Apple, κάτι που προσπαθεί η εταιρεία από τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Apple να στηριχτεί για ακόμα μία χρονιά στις ακριβότερες, αλλά πιο έμπιστες, οθόνες από τη Samsung.

Όμως, η πηγή αναφέρει πως μόνο οι πρώτες παρτίδες των iPhone 12 θα έρθουν με οθόνες της Samsung. Αν καταφέρει η εταιρεία να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Apple και να ξεκινήσει την παραγωγή σύντομα, οι μελλοντικές συσκευές της σειράς iPhone 12 θα ενσωματώσουν τις οθόνες της BOE. Βέβαια, η εταιρεία έχει χάσει αρκετό χρόνο με τα προβλήματα που υπήρξαν λόγω COVID-19, οπότε θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό.

Να θυμίσουμε πως Apple και BOE έχουν αρκετά καλές σχέσεις, με την πρώτη να χρησιμοποιεί στα smartwatch της κυρίως οθόνες της BOE και της LG. Μάλιστα, η συνεργασία τους αναμένεται να συνεχιστεί και με την έλευση των Apple Watch Series 6, τα οποία περιμένουμε μαζί με τα επερχόμενα iPhone.

Keywords
Τυχαία Θέματα