iPhone 11: Είναι το ίδιο ανθεκτικό με το 11 Pro Max των 1.300 ευρώ

Techblog.gr

Ο Zack Nelson ή πιο γνωστός στον χώρο του internet ως JerryRigEverything πήρε στα χέρια του τα νέα iPhone 11 και Pro Max. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχε και τις πιο αγνές προθέσεις καθώς τα υπέβαλε στις γνωστές δοκιμές αντοχής για να δει πόσο ανθεκτικά είναι τα νέα smartphones

της Apple.

Τα δύο smartphone παρουσιάζουν διαφορές στα χαρακτηριστικά τους, αλλά έχουν τεράστια διαφορά στην τιμή. Το iPhone 11 στην Ελλάδα ξεκινάει στα 869€, ενώ το 11 Pro Max στα 1.339€. Σύμφωνα με τον JerryRigEverything, οι δύο συσκευές φαίνεται να έχουν σχεδόν την ίδια αντοχή.

Αρχικά, τόσο η οθόνη του iPhone 11 όσο και του 11 Pro Max ξεκίνησε να γρατζουνιέται στο επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs, κάτι που είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο για smartphones με tempered glass. Ωστόσο, το μεταλλικό περίβλημα του iPhone 11 είναι λιγότερο ανθεκτικό στις γρατζουνιές σε σχέση με το ατσάλινο που διαθέτει το 11 Pro Max.

Στο γνωστό bend test η οικονομική έκδοση της σειράς δεν επηρεάστηκε καθόλου και ας έχει πλαίσιο αλουμινίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, αντίστοιχα καλά ανταποκρίθηκε και το 11 Pro Max.

Όταν όμως ο Nelson έκανε scratch test στην πίσω όψη των συσκευών τότε ανακάλυψε ότι το 11 Pro Max γρατζουνιέται πιο εύκολα εξαιτίας της frosted matte επιφάνειας του. Η μικρή έκδοση από την άλλη έχει απλή γυάλινη πλάτη και είναι πιο ανθεκτικό.

Κατά κύριο λόγο πρόκειται για δύο ιδιαίτερα ανθεκτικές συσκευές με ελάχιστες διαφορές σε αυτόν το τομέα. Οπότε, αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα από τα δύο iPhone 11 και δεν ενδιαφέρεται για τα εξέχοντα χαρακτηριστικά του 11 Pro Max θα μπορούσε να επιλέξει τη μικρή έκδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα