Red Bull Player One – Ο «YOU MERT BRO» ετοιμάζει βαλίτσα για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία!

Αγωνία, απίστευτα battles και πολλά kills στον ελληνικό τελικό του 1v1 τουρνουά League of Legends, με μεγάλο νικητή τον Μερτ «YOU MERT BRO» Απτουλά – Χουσεΐν από την Κομοτηνή, που θα μας εκπροσωπήσει στον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία.

Ο ελληνικός τελικός του Red Bull Player

One ολοκληρώθηκε στα πλαίσια της Digital Expo 2019, με τον ελληνικής καταγωγής Μερτ «YOU MERT BRO» Απτουλά – Χουσεΐν από την Κομοτηνή, να κερδίζει τον Χρήστο “200 DPΜ” Μπαλκουρανούδη, ύστερα από σκληρές μάχες επί της οθόνης.

Ο ελληνικός τελικός, τα monitors του οποίου παρείχε αποκλειστικά η AOC Gaming (Official Partner), τα είχε όλα: Δράση,  στρατηγική και skills, με τους παίχτες απόλυτα προσηλωμένους στο παιχνίδι και τους Riou και Drogo, casters στο Twitch.tv/gamerslounge, να κάνουν το σχολιασμό online, αλλά και να ξεσηκώνουν τους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο σημείο.

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος  για τον επόμενο αντίπαλο του, ο “YOU MERT BRO”, ο οποίος προτού εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό, θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί σαν Pro player με coach τον Paris της ομάδας GRE, δήλωσε λίγα λεπτά μετά τη νίκη του.

 

«Είναι σαν όνειρο! Έκανα το πρώτο μου ταξίδι με αεροπλάνο για να έρθω και είναι η πρώτη φορά που παίζω σε σκηνή και κέρδισα! Αισθάνομαι καταπληκτικά που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό και σκοπός μου είναι να κερδίσω το τουρνουά στην Βραζιλία».

Το Red Bull Player One στην Ελλάδα κορυφώθηκε έπειτα από τρεις προκριματικούς με περισσότερες από 500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, στα καταστήματα των Battlenet, online και στα πλάισια της Digital Expo 2019. Επόμενος και τελευταίος σταθμός ο Παγκόσμιος Τελικός στις 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου.

****

Δείτε σε replay τον ελληνικό τελικό του Red Bull Player One: https://m.twitch.tv/videos/487975918

The post Red Bull Player One – Ο «YOU MERT BRO» ετοιμάζει βαλίτσα για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα