Η Infinity-O του Galaxy S10 θα έχει μικρότερη τρύπα για τη selfie από αυτήν του Galaxy A8s;

Techblog.gr

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Galaxy A8s με Infinity-O Display, πολλοί είδαν το μεγάλο μέγεθος της selfie κάμερας στην πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης και είχαν την απορία για το αν θα είναι τόσο μεγάλη και στα Galaxy S10, ενώ με πρόσφατη φωτογραφία από το τζάμι της οθόνης να δείχνει το αντίθετο.

Το Galaxy A8s είναι το πρώτο smartphone της Samsung

με Infinity-O Display αλλά και η πρώτη συσκευή της εταιρείας με LCD οθόνη. Η Infinity-O Display αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στα Galaxy S10 τα οποία θα ανακοινωθούν στις αρχές του 2019. Όπως είναι λογικό, δεν είναι γνωστό το πως θα είναι η εμφάνισή τους αλλά και η Infinity-O AMOLED που θα χρησιμοποιηθεί ίσως διαφέρει σε σύγκριση με αυτήν του Galaxy A8s αναφορικά με το μέγεθος της selfie κάμερας.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει το τζάμι της οθόνης που υποτίθεται πως προορίζεται για τις ναυαρχίδες της Samsung οι οποίες θα έχουν οθόνη στις 5.8 ίντσες, για το βασικό μοντέλο το οποίο θα διαθέτει επίπεδη οθόνη και όχι κυρτή, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα με την curved οθόνη θα έχουν διαστάσεις 6.1 και 6.4 ιντσών. Η φωτογραφία αυτή δείχνει την Infinity-O Display με την τρύπα για τη selfie κάμερα να είναι μικρότερη από αυτήν του Galaxy A8s και τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά, αντί της αριστερής που είδαμε στο Α8s.

Επιπλέον, η οθόνη δε φαίνεται να διαθέτει notch ενώ τα bezel δείχνουν ιδιαίτερα λεπτά, τουλάχιστον λεπτότερα από τα αντίστοιχα του Galaxy A8s, ενώ θα πρέπει να κάνουμε ακόμα αρκετή υπομονή μέχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση από τη Samsung και να διαπιστώσουμε το πως θα είναι ο σχεδιασμός της οθόνης αλλά και των ίδιων των Galaxy S10 που θα εμφανιστούν μέσα στο 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα