Gameplay trailer από το Granblue Fantasy: Relink

Και ανακοίνωση fighting τίτλου από την Arc System Works.

Στα πλαίσια του Granblue Fantasy Festival 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία, η Cygames παραχώρησε στο κοινό καινούργιο gameplay υλικό από το Granblue Fantasy Project Re:Link. Παράλληλα,

η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως η επίσημη ονομασία του τίτλου θα είναι Granblue Fantasy: Relink. Στο εν λόγω gameplay υλικό παρουσιάζονται οι τέσσερις χαρακτήρες -Gran (συνοδευόμενος από τους Lyria και Vyrn), Katalina, Rackam, και Io- οι οποίοι συμμετέχουν στη μάχη και αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις.

Επιπροσθέτως, η Cygames ανακοίνωσε ακόμα μια νέα συνεργασία, η οποία αφορά στην ανάπτυξη ενός fighting τίτλου για το franchise Granblue Fantasy. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Granblue Fantasy Festival 2018 η εταιρία ανακοίνωσε ότι η Arc System Works θα αναπτύξει το Granblue Fantasy Versus, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 εντός του 2019.

Τέλος, καλό είναι να σημειωθεί πως ακόμη η Cygames δεν έχει γνωστοποιήσει αν οι δύο επερχόμενοι τίτλοι, οι Granblue Fantasy: Relink και Granblue Fantasy Versus, θα κυκλοφορήσουν στη δυτική αγορά. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ανακοινώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Granblue Fantasy Festival 2018, ενώ επιπρόσθετες πληροφορίες έχουν γίνει διαθέσιμες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τίτλου.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα