Η νέα ρομαντική ταινία “Second Act” με την Jennifer Lopez έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους

Techblog.gr

Η νέα ρομαντική ταινία “Second Act” με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez έρχεται σύντομα στις γιγαντοοθόνες μας και μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας μπορείτε δείτε το trailer της STX Entertainment για να πάρετε μια πρώτη γεύση για την υπόθεση.

Το Second Act είναι μια αμερικανική ρομαντική κομεντί στην οποία την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Peter Segal και γράφτηκε από την Elaine Goldsmith-Thomas

και τον Justin Zackham. Οι ηθοποιοί είναι οι Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini, Annaleigh Ashford, Dan Bucatinsky, Freddie Stroma, Milo Ventimiglia, Treat Williams και ο Larry Miller. Στην ταινία είναι μια 40χρονη μητέρα που παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια εταιρία στην οποία μπήκε μετά απο τη δημιουργία ενός ψεύτικου βιογραφικού.

Τον Ιούνιο του 2017, η Jennifer Lopez υπέγραψε ως πρωταγωνίστρια. Τον Οκτώβριο του 2017 οι Leah Remini, Annaleigh Ashford, Vanessa Hudgens, Dan Bucatinsky και Freddie Stroma εντάχθηκαν στην ταινία. Τον Νοέμβριο του 2017 ο Milo Ventimiglia, Treat Williams, Larry Miller, Dave Foley, Charlyne Yi και ο Alan Aisenberg εντάχθηκαν στο cast της ταινίας. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 21 Δεκεμβρίου 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα