Φωτογραφίες δείχνουν το τζάμι του Huawei P30 Pro με μικρό notch

Techblog.gr

Όλο και πιο πολλά στοιχεία σχετικά με το Huawei P30 Pro έρχονται στη δημοσιότητα, με τη σελίδα SlashLeaks να δημοσιεύει το τζάμι από την οθόνη του αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες του σχεδιασμού του.

Όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, είχαν να κάνουν με ένα νέο αισθητήρα από τη Sony, με τον IMX607 στα 38MP να φημολογείται πως θα βρίσκεται στο P30 Pro,

και με την οθόνη που θα διαθέτει και ίσως να είναι η κυρτή OLED με notch, όπως είναι η οθόνη του Mate 20 Pro που παρουσιάστηκε στις 16 Οκτωβρίου.

Πλέον, η σελίδα SlashLeaks δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν το τζάμι της οθόνης του Huawei P30 Pro να έχει all-screen σχεδιασμό και στη μια περίπτωση να βλέπουμε ένα στρογγυλό και ένα “teardrop” notch μικρού μεγέθους, τοποθετημένα στο κέντρο της οθόνης κοντά στο ακουστικό. Είχαμε αναφέρει πως υπάρχει η πιθανότητα να μην κυκλοφορήσει με selfie κάμερα τοποθετημένη σε μικρή τρύπα κάτω από την οθόνη, μιας και η Samsung είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός κατασκευαστής οθονών OLED που έχουν αυτό το σχεδιασμό, με τη Huawei να πρέπει να στραφεί στις BOE και LG για την οθόνη του P30 Pro, εκτός και αν προκύψει κάποια συνεργασία μεταξύ Huawei και Samsung για τη χρήση της Infinity-O στη ναυαρχίδα της Huawei.

Στην ίδια σελίδα πρέπει να αναφέρουμε ότι βρίσκεται δημοσιευμένη φωτογραφία που δείχνει το τζάμι από τα Galaxy S10 και S10+ με all-screen σχεδιασμό χωρίς notch, μιας και η selfie κάμερα θα βρίσκεται τοποθετημένη σε τρύπα κάτω από την οθόνη. Όπως και να έχει, για τις δύο αυτές περιπτώσεις θα πρέπει να περιμένουμε την όποια επίσημη ανακοίνωση για να δούμε τον τελικό σχεδιασμό των ναυαρχίδων από τις δύο εταιρείες για το 2019, με τον ανταγωνισμό να αναμένεται ιδιαίτερα έντονος.


Keywords
Τυχαία Θέματα