Φωτογραφίες και renders αποκαλύπτουν το τζάμι της οθόνης και το πίσω μέρος του Xperia XZ4

Techblog.gr

Μετά από τα πρώτα CAD renders του Xperia XZ4 και τις φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, εμφανίστηκε το τζάμι της οθόνης καθώς και renders μαζί με τη θήκη που αποκαλύπτει το πίσω μέρος της επόμενης ναυαρχίδας της Sony.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το Xperia XZ4 θα διαθέτει οθόνη στις 6.55 ίντσες η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την LG με αναλογία 21:9, κάτι που σημαίνει πως δε θα διαθέτει

notch. Πλέον έχουμε το τζάμι που φημολογείται πως θα καλύπτει την οθόνη της συσκευής και δείχνει να είναι αρκετά μακρόστενο, με το notch να απουσιάζει, ενώ φαίνονται τα “κοψίματα” στην οθόνη για τη selfie κάμερα, το ακουστικό, τον αισθητήρα εγγύτητας και του led ειδοποιήσεων.

Επιπλέον, εμφανίστηκε render μιας θήκης που παρουσιάζει την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, τα κουμπιά ρύθμισης έντασης του ήχου και τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά του σώματος της συσκευής, ενώ στο κάτω μέρος φαίνεται η θύρα USB-C και το μικρόφωνο.

Τέλος, στα υπόλοιπα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε το νέο επεξεργαστή Snapdragon 855 στα 7nm και υποστήριξη για 5G δίκτυα, μαζί με μνήμη 6GB LPDDR4X RAM και επιλογή για 64GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα