Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition: Επίσημα η πρώτη διάφανη OLED μαζικής παραγωγής

Μπορεί η Xiaomi να γιόρτασε τα 10 χρόνια της στην αγορά των smartphones, όμως η εταιρεία δεν έμεινε μόνο σε αντίστοιχες ανακοινώσεις. Μαζί λοιπόν με τα Xiaomi Mi 10 Ultra και Redmi K30 Ultra, η Xiaomi παρουσίασε και την πρώτη διάφανη τηλεόραση μαζικής παραγωγής.

Η Mi TV LUX Transparent Edition έρχεται με διάφανο panel 55 ιντσών τεχνολογίας OLED,

με στατική αντίθεση 150.000:1, 10-bit color και 93% κάλυψη του χρωματικού προτύπου DCI-P3. Επίσης, η νέα οθόνη προσφέρει 1ms pixel response time, 120Hz ρυθμού ανανέωσης, ενώ υποστηρίζει και τεχνολογία 120Hz MEMC, για upscale περιεχομένου λιγότερων Hertz.

Στο εσωτερικό της συσκευής κρύβεται το custom chipset MediaTek 9650, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία AI Master Smart Engine της Xiaomi που προσφέρει πάνω από 20 αλγορίθμους για optimization της εικόνας για 5 βασικά σενάρια. Επίσης, η Mi TV LUX προσφέρει την τεχνολογία AI Master for Audio, η οποία αναγνωρίζει τον ήχο που παίζει και αυτόματα αλλάζει το mode του ήχου, ενώ υπάρχει και υποστήριξη για Dolby Atmos.

Η Mi TV LUX Transparent Edition έρχεται με εντυπωσιακό frame μόλις 5.7 χιλιοστών, με τη στρόγγυλη βάση της τηλεόρασης να είναι απαραίτητη για τη στήριξη της. Το λειτουργικό που βρίσκεται μέσα στην τηλεόραση είναι μία ειδικά φτιαγμένη έκδοση του MIUI, περιλαμβάνοντας και Always-On δυνατότητες, ώστε να χρησιμοποιείται και ως display. Η τιμή της Mi TV LUX Transparent Edition ανέρχεται στα περίπου 6.200 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 16 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα