Xiaomi Mi 9: Τραβάει το καλύτερο βίντεο σύμφωνα με το DxOMark

Η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, το Mi 9 μόλις κυκλοφόρησε και το DxOMark δημοσιοποίησε ήδη το review του για τις κάμερες της συσκευής. Σύμφωνα με το DxOMark, αυτό είναι το καλύτερο Xiaomi κινητό που έχουν δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Το Xiaomi Mi 9 πήρε γενικό σκορ 107 πόντους, και κατέκτησε την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη των συσκευών που έχει δοκιμάσει το DxOMark. Ο κυρίαρχος της λίστας είναι η Huawei, αφού η πρώτη και η δεύτερη

συσκευή είναι τα Huawei Mate 20 Pro και P20 Pro αντίστοιχα. Το Xiaomi Mi 9 πήρε 112 σκορ στον τομέα της φωτογραφίας και 99 σκορ στην καταγραφή βίντεο.

Σύμφωνα με το DxOMark, το Xiaomi Mi 9 είναι η καλύτερη συσκευή που μπορούμε να αγοράσουμε όσον αφορά την ποιότητα του βίντεο. Στο review της συσκευής η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η έκθεση είναι συνεχώς άψογη, η κάμερα καταγράφει τέλεια τα χρώματα, και η ισορροπία του λευκού είναι πολύ καλή.

Επίσης, τα επίπεδα θορύβου είναι λογικά σε συνθήκες με υψηλό φωτισμό, και σε τυπικό φωτισμό εσωτερικού χώρου, αν και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το noise αυξάνεται αρκετά. Όσον αφορά το σύστημα αυτόματης εστίασης, λειτουργεί γρήγορα και με ακρίβεια σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. Επιπλέον, το Xiaomi Mi 9 καταγράφει σταθερό και πολύ λεπτομερές 4Κ βίντεο με ελάχιστο θόρυβο στην εικόνα.

Το LED φλας της συσκευής κάνει εξαιρετική δουλειά, διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ έκθεσης και χρώματος. Ωστόσο, το Xiaomi Mi 9 έχει περιθώρια βελτίωσης στο dynamic range το οποίο είναι ελαφρώς περιορισμένο, στις λεπτομέρειες της σκίασης και στην αντίθεση των φωτεινών σημείων.

Το DxOMark αναφέρει ότι το Xiaomi Mi 9 καταγράφει ελαφρώς λιγότερες λεπτομέρειες σε σχέση με το iPhone XS Max ή το Huawei Mate 20 Pro. Όπως και να έχει, το Xiaomi Mi 9 είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με τρεις πίσω κάμερες. Μια 48 MP 1/2.0″ Sony IMX586, έναν τηλεφακό 12MP 1/3.4″ Samsung S5K3M5, και ένα φακό σούπερ ευρείας γωνίας 16MP 1/3.0″ Sony IMX481.

Keywords
Τυχαία Θέματα