Huawei P30 Pro: Πόσο καλή είναι η τετραπλή κάμερα της Leica; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Οι Κινέζικες εταιρείες τα δύο τελευταία χρόνια έχουν προσθέσει στις συσκευές το χαρακτηριστικό του υδατογραφήματος στις φωτογραφίες. Το χαρακτηριστικό αυτό ουσιαστικά διαφημίζει από ποιο κινητό τραβήξαμε την φωτογραφία.

Αυτό το υδατογράφημα έγινε ο λόγος να επιβεβαιώθει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά του Huawei P30 Pro, οι κάμερες του. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, το επικείμενο flagship της εταιρείας θα αποκαλυφθεί επίσημα στη Γαλλία στις 26 Μαρτίου.

Ο CEO του επιχειρηματικού ομίλου καταναλωτών της Huawei, Richard Yu, μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί μας η οποία τραβήχτηκε με το Huawei P30 Pro. Χάρη στο υδατογράφημα της κάμερας, πλέον γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έχει στο πίσω μέρος ένα νέο σύστημα τεσσάρων καμερών από την Leica.

Ο Richard Yu, έβγαλε μια φωτογραφία του φεγγαριού και την μοιράστηκε στη προσωπική του σελίδα, στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, για να γιορτάσει το Φεστιβάλ των Φαναριών. Σε μια προσπάθεια να σώσει ότι μπορούσε, απέκρυψε μερικές από τις πληροφορίες του υδατογραφήματος, αντί να το απενεργοποιήσει πλήρως από τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Ασχέτως της προσπάθειας του μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι η δεύτερη γραμμή λέει “Leica quad camera”. Επίσης, στη πρώτη γραμμή είναι ηλίου φαεινότερο ότι γράφει P30, διότι είναι αδύνατο να γράφει “Mate 20 Pro” (όπως σχολίασαν κάποιοι κάτω από τη φωτογραφία) καθώς η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει τέσσερις πίσω κάμερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα