Samsung Galaxy Fold: Κυκλοφορεί τον Μάιο με τιμή 2500 δολάρια

Σύμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες του Techblog σήμερα το βράδυ στο Unpacked event του Σαν Φρανσίσκο η Samsung θα δείξει και το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy F (Fold) το οποίο μαθαίνουμε ότι θα ξεκινήσει να πωλείται σε συγκεκριμένες χώρες μέσα στον Μάιο με εκτιμώμενη τιμή από 2500 δολάρια Αμερικής.

Σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου σε δύο παράλληλα Unpacked event

στο Λονδίνο (όπου βρίσκεται το Techblog) και στο Σαν Φρανσίσκο, η Samsung θα παρουσιάσει τα νέα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e. Αυτα είναι τα σιγουράκια. Λέγεται όμως ότι και το πολυσυζητημένο αναδιπλούμενο Galaxy F (Fold) θα κάνει την εμφάνιση του on stage στο event του Σαν Φρανσίσκο.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Fold, έχει ακουστεί ότι αυτό θα αποτελείται από δύο διαφορετικές οθόνες η μια με διαγώνιο 4.58″ και η άλλη με διαγώνιο 7.3″. Η μικρή θα έχει ανάλυση 1960×840 pixel και κάδρο 21:9 και η μεγάλη κάδρο 4.2:3 και ανάλυση 2152×1536 pixel.

Επεξεργαστής Snapdragon 855, μνήμη RAM 8GB και μπαταρία με χωρητικότητα 2190 mAh συμπληρώνουν το παζλ με τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Fold.

Οι πληροφορίες του Techblog σχετικά με την παρουσίαση σήμερα του Galaxy F, την κυκλοφορία του τον Μάιο και την εκτιμώμενη τιμή είναι ανεπιβεβαιωτες. Ελάχιστες ώρες απομένουν έως το αποψινό event, κοντή γιορτή!

The post Samsung Galaxy Fold: Κυκλοφορεί τον Μάιο με τιμή 2500 δολάρια appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα